EDO I ZILHA SVE BLIŽI JEDNO DRUGOM: Fetić želi da se pomiri sa ženom, zbog dece bi učinio sve!

Autor:

Zadruga

22.07.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Edo Fetić poznat javnosti postao je zbog afere sa Draganom Mitar, a dugo su ga nazivali "gospodin Torta". Ipak, da se o njemu čuje šire i dalje od rodnog Novog Pazara doprinelo je njegovo učešće u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" gde je bez ustručavanja varao svoju suprugu Zilhu Karišik.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edis i Zilha

 - Puno stvari mi zameraju. Iste te stvari sam sebi zameram, ništa specijalno. Ali jednostavno, to sam ja. Mislim da sam jedan od retkih učesnika koji nisu radili nešto samo da bi se svideli nekome - rekao je Edis.

- Mi živimo blizu jedno drugog, deca su nekad kod mene, nekad kod nje. Imamo odličnu komunikaciju što se toga tiče. Ja sa svojom decom imam otvoren odnos, ali mislim da nije vreme da sa njima sada o tome razgovaram. Kad kažem da nije vreme, ne mislim za pet godina, nego nekih 10, 15 dana da se ja saberem, pa ću sesti sa njima da razgovaram o svemu - otrio je Fetić.

Iako je rekao da se sa decom viđao, suprugu Zilhu, kako tvrdi, još nije video niti čuo.

- Nismo se videli, a ni čuli. Mislim da za sve te razgovora treba vremena. Ovih nedelju dana sam se posvetio deci, nisam ni pratio šta se piše. Ja bih da pustim malo vreme da prođe. Hoću malo da budem sa decom, a sve to može da sačeka - rekao je on, a zatim objasnio da li bi se pomirio sa suprugom: Ne pitam se samo ja. Uopšte ne razmišljam o tome, toliko sam se uželeo dece i trudim se da sa njima provedem vremena - rekao je Fetić u Premijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading