(FOTO) BEZUSLOVNU LJUBAV OSEĆA SAMO PREMA NJOJ: Janjuš istetovirao ćerku Krunu na nozi!

Autor: M.V.

Zadruga

22.07.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ljubav prema ćerki Kruni iskazao je novom tetovažom, za koju se odlučio pošto je izašao iz "Zadruge 3".

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Janjuš sa ćerkicom Krunom

Sva dešavanja u rijalitiju i turbulencije koje je imao sa Majom Marinković pale su u drugi plan kada je napustio Šimanovce i vratio se kući, gde ga je dočekala mezimica raširenih ruku.

- Ja i moj krundac u Hong Kongu - napisao je Janjuš na Instagramu u opisu slike na kojoj je tetovaža njega i ćerke, koji preko vode gledaju u daljinu sa rukama stavljenim isto, na bokove.

Tata, volim te, napisala je devojčica svojeručno

Ono što je zanimljivo jeste da je mala devojčica svojeručno ispisala iznad crteža "Tata, volim te", a onda je to tatu-majstor preoblikovao u savršenu sliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj dobri @cula_tattoo Ja I moj krundac u Hong Kongu...

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on Jul 20, 2020 at 8:20am PDT

Zadrugar je tokom desetomesečnog takmičenja više puta izjavljivao da mu najviše nedostaje mezimica, a svu ljubav i posvećenost urezao je u deo tela, da tu traje zauvek. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading