MARKO SE VOZIKA U SLOBINOM BMW-U: Luninog bivšeg i sadašnjeg momka spojila ista luksuzna mašina!

Autor:

Zadruga

21.07.2020

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani nije ni stigla da sedne u svoj novi automobil, a već ga je preuzeo njen dečko Marko Miljković.

RepublikaFoto: e-stock agency
Luna i Marko

Čim je izašao iz "Zadruge", bivši di-džej snimljen je nekoliko puta kako upravlja kolima koja pripadaju Luni, čak je njima došao i u emisiju posvećenu rijalitiju pre nekoliko večeri. Paparaci su ga slikali dok je izlazio iz Luninog belog novog BMW, vrednog 25.000 evra, nasmejan i ozaren.

Kao da ne zna da baš isti takav samo u sivoj boji vozi čovek kojeg ne podnosi - Sloba Radanović.

Zanimljivo je to da je Đoganijeva za samo nekoliko godina sebi kupila tri automobila, ali su ih brzo preuzimali drugi. Po izlasku iz "Zadruge 1" dobila je vredna kola koja je od nje kupio očuh Andrej Atijas, a ona je, umesto sebi, novi auto kupila ocu Gagiju Đoganiju. Kasnije je pazarila novog "fiću" i vozila ga neko vreme, ali brzo je taj automobil preuzela njena majka Anabela Atijas.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba ima isti BMW

I sad kad je konačno skupila pare od rijalitija i kupila BMW, opet mora da ga deli, ovaj put sa dečkom. Valjda se neće ponovo desiti da Luna ostane i bez ovog auta, ako kojim slučajem odluči da ga pokloni Marku, koji se do juče hvalio svojom mašinom iste marke, koju je nazvao "Lepi Mića".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaja

25.11.2020 20:28

Marko vozi Lunin auto, jer je njegovom autu istekla registracija.