LETELO PERJE! Ana se odlučila za novu plastičnu operaciju: Šlogiraćete se kad čujete za kolike grudi se sad odlučila i koliko koštaju, DAVID NAPRAVIO HAOS!

Autor: Alo

Zadruga

21.07.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je odlučila da po veličini gru*i stigne najbolju drugaricu Soraju Vučelić. Zbog pandemije korone nije otišla u Tursku, kod omiljenog plastičara srpskih starleta Selkuka Jazana, već će se operisati u Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

Ana Korać (26) je odmah posle "Zadruge" rešila da časti novim silikonima! Starleta je odlučila da ima velike gru*i kao njena drugarica Soraja Vučelić i već je zakazala operaciju u jednoj klinici u Zemunu. Kako saznajemo, Ana će za silikonske petice izdvojiti 3.000 evra!

 Ana ima velike gru*i, ali želi još veće! Rekla mi je da joj nisu dovoljne četvorke, već je izabrala silikone od 520 kubika - priča izvor blizak Koraćevoj i dodaje da je starleta oduvek želela ogromne gru*i kakve ima njena prijateljica Soraja:

- Soraja je iznenadila Anu dok je bila u "Zadruzi", jer je sa trojke prešla na petice! Ana se oduševila kad ju je videla, rekla je da će i ona odmah otići pod nož.

I nije časila časa, već je pre dva dana otišla u kliniku. Ovog puta zbog pandemije korone nije otišla u Tursku, kod omiljenog hirurga srpskih starleta Selkuka Jazana, već je rešila da se operiše u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

 Ana se ovih dana operiše i uskoro će javno prošetati nove silikone - kaže izvor i dodaje da je Koraćeva zbog toga imala žestoku svađu sa verenikom Davidom Dragojevićem:

- David je poludeo kada mu je Ana rekla da je već zakazala operaciju! Vikao je na nju da nije normalna, da je niska i da će sa tolikim gru*ima izgledati kao karikatura, da će joj kičma pući.

Koraćeva je, međutim, bila neumoljiva.

- Ana nije htela da popusti. Rekla mu je da će sa svojim telom da radi šta hoće i da je ostavi ako mu se ne sviđa! Tek tada je David spustio loptu. Na kraju joj je ponudio da je čak i odveze na kliniku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading