DA, JA SAM LEZBEJKA! Zadrugarka ŠOKIRALA u uživo programu: Ludo sam zaljubljena u NJU! SVI U NEVERICI!

Autor:

Zadruga

21.07.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Anabela, Tara, Iva i Mima

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su Milica Kemez, Miroslava Mima Živković i Bora Santana koji su odlučili da progovore o svim dešavanjima koje smo pratili proteklih deset meseci tokom trajanja "Zadruge 3". 

- Mima, šta se dešava sa tobom i Ivanom Krunić, rekla si da ne želiš da je vidiš i čuješ za nju? - upitao je Darko.

- Ko je Ivana Krunić? Ja ne poznajem Ivanu, to sam iz srca rekla. Mislila sam da sam je poznavala, pitajte njenu mamu, ona najbolje zna kakva je ona. Ne želim da pričam o njoj, ja sam već pričala o njoj, ne znam šta da kažem. Ivana treba da peva, lepo peva i to je to - rekla je Mima.

- Mima, znaš da te je pratio glas da si imala toliko drugarica - nastavio je Darko, te se Mima nadovezala.

- Da, ja sam lezbijka, sad sam se zaljubila u Milicu! Ona mi se najviše sviđa! Bila sam zaljubljena u Mionu, čak mi se i Dušica Jakovljević sviđa! Ima mesta u autu za tebe Mico! Ako ne uspe sa Borom, onda ćemo naći i momka, moderan je svet, ko zna šta nosi noć, a šta nosi dan. Slomile su mi srce - bila je ironična Miroslava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading