Gledateljka iznela skandalozne detalje o Maji Marinković! Maja je psiho, proganjala mi je sina: Njegovu baku je šutirala u stomak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković bila gošća emisije "Zadruga - narod pita" zajedno sa njenim, sada već bivšim, oženjenim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem. Potpuni neočekivan skandal u emisiji napravila je gledateljka Snežana, koja se uključila u program i obratila se Maji Marinković, te iznela tvrdnje da je bila u vezi s njenim sinom Stefanom, kao i da oni i dalje imaju traume od nje.

RepublikaFoto: Printscreen
Maja Marinković

Po navodima gledateljke, Maja je pet godina proganjala i maltretirala bivšeg dečka Stefana, a vršila je i nasilje nad članovima njegove porodice.

- Majo, da li se sećaš ko je ovde - upitala je gledateljka.

- Mislim da prepoznajem glas - rekla je Maja, baš kao da zna koje se s druge strane veze.

Onda je gospođa krenula da iznosi šokantne detalje, a Maja je samo nemo slušala.

Moj najmlađi sin hteo je da spava s bratom, a ti si za slavskim stolom rekla da i ti spavaš tu i da spavaš gola, sramoto, rekla je gledateljka


- Majo, ti si malopre rekla da si razotkrila Janjuša, da li ja sada tebi mogu da skinem masku s lica? Imala bih pet dana, a možda je malo, mesec dana bih mogla da pričam, ali nemam ni prostora ni vremena. Ti znaš šta si radila pet godina sa mojim sinom Stefanom, znaš da si nam uništila život, da si nas proganjala - pričala je gospođa Snežana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Kako Maja nije odgovarala, gledateljka je nastavila da otkriva šokantne detalje.

- Demolirala si nam stan, moju majku si šutirala, Stefanovu baku, šutnula si je nogom u stomak. Zvali smo tvog tatu da dođe i da te vodi, a on je meni rekao: ,,Snežana, ja ne ustajem u četiri sata ujutru za džabe". Šta je to trebalo da znači? Majo, da li znaš koliko sam noći provela sa tobom u stanu, koliko noći sam te smirivala, tvoje drugarice si postavljala da ga prate, pa si me molila da svom sinu ne kažem. Da li se sećaš koliko puta si mu nokte zabijala u kožu, u leđa? Ja se grozim i počinjem da se tresem kad se setim kako je moje dete izgledalo. Ne mogu da te gledam, devojko - tvrdila je Snežana.

Onda se starleta i bivša zadrugarka odbranila rečima da to nije majka njenog bivšeg dečka i da je u pitanju podrška Lune Đogani koja želi da je pokopa.

- Ovo nema veze sa vezom, ona živi u zgradi preko puta mene. Ja sam bila sa svojim dečkom Stefanom, njegova majka je normalna žena, koja se ne zove Snežana. Ovo je komšinica koja živi u zgradi preko puta moje zgrade.

- Imam četvoro dece i ne bavim se lažima. Kunem se u sve četvoro dece, a imam i dokaze. Evo, ovako, da bih ja podsetila Maju, i tada sam joj rekla da mora da poseti psihijatra. Imam dokaze i fotografije, da li to mogu da vam prosledim, da vam dokažem, kunem se u najmlađe dete. Ona je u stanju da tako izmanipuliše ljude. Sram te bilo, Majo! Sećaš li se kada si došla kod nas u stan na slavu? Najmlađe dete je htelo da spava sa Stefanom, uželelo ga se. Ti si tada na mojoj slavi rekla da ti spavaš tu i da spavaš gola. Sramoto jedna - nastavila je gledateljka koja je ubrzo bila prekinuta, a Maja je sve demantovala rečima da je u pitanju ljubomorna obožavateljka Lune Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja: Janjuš se dopisivao sa ženom dok smo se seksali

Maja Marinković priznala je da se Marko Janjušević Janjuš dopisivao sa ženom Enom dok su njih dvoje uživali u čarima seksa. Zadrugarka nije mogla da podnese to što je košarkaš raskinuo s njom i vratio se ženi, pa je rešila da ga urniše i ispriča do kraja šta se dešavalo među njima poslednjih dana.

- Proveli smo celu noć zajedno, on se dopisivao sa svojom ženom i rekla mu je kako u devet sati treba da pokupi Krunu. On mi je pokazivao ženine poruke, to je istina. Posle smo bili zajedno i sve što ide uz to, ceo naš odnos, bili smo intimni. Bili smo intimni i zajedno celu noć! Ja imam poruke - rekla je Maja.

Gledateljka rekla Maji da je elitna prostitutka

Gledateljka je propisno izvređala Maju Marinković rekavši u programu da je dno dna i da je elitna prostitutka.

- Maja je postala dno dna, sve što je pričala za Lunu, kako ju je nazivala, da je ljubavnica, ološ, drolja, šta joj je radila... Ovo što je Maja sada prikazala to je 100 puta gore od Luninih grešaka. Ona idiotski glumi, prvo gleda u kameru, pa se smeje, pa se svađa. Maja je talentovano glupa! Ona je elitna prostitutka, Janjuše, nemoj da priđeš njoj! Spasavaj svoj brak! - rekla je gospođa u jednom dahu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš: Idem kod hodže da me spasi od Maje!

Marko Janjušević Janjuš izjavio je kako će morati da se obrati hodži u Novo Pazaru kako bi sebe spasao Maje Marinković. Istakao je da je ona počela da ga proganja, da je htela da se baci pod tramvaj zbog njega i da je ubeđen da neće uspeti da je se otarasi tako lako.

- Ja sam u tom trenutku potpuno poludeo. To je živa istina! Možda znači da sam poludeo i za njom ili psihički. Više mislim da sam psihički, koliko mi je bila draga, a sad ne mogu da verujem šta sam sebi dopustio. Moraću da odem u Novi Pazar kod nekog hodže da me reši Maje Marinković. Ovo je neka crna magija. Mene napadnu demoni i ne mogu da se odbranim, đavo me pobedi, a ja se borim sam sa sobom i govorim sebi da ne činim zlo - jadikovao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading