KOLIKO JE SAMO VOLIM! Karić nakon odlaska na Dijanin pomen puko totalno: Skrhan bolom otkrio OVO i rasplakao celu Srbiju!

Autor:

Zadruga

19.07.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić kao jedan od favorita rijalitija "Zadruga 3" čim je napustio Imaginarijum, vratio se svom životu i ono što je prvo uradio je to da je otišao na pomen svoje velike ljubavi Dijane Milojković, koju je veoma često pominjao i kako on kaže nije mu izlazila iz glave.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

On je za jedan portal otkrio kako se oseća nakon pomena, kao i to da još uvek voli pokojnu misicu, ali smo se dotakli i njegovih "hejtera" koji ga uporno optužuju da koristi bivšu ljubav kako bi dobio veći publicitet i popularnost.

- Ni dan danas ne mogu da shvatim da je nema više među nama... Ona i ja smo baš mnogo toga proživeli i preživeli. - počeo je Stefan vidno tužan, specijano za naš portal "Srbija Danas".

- Krivo mi je samo što je nisam video tih dana da joj kažem neke reči, poslednje reči, da tako kažem... Ali dobro, da ne bude da patetišem ili ne znam ni ja šta. Ima raznih budala koji pišu da preko nje želim da skupim pratioce ili da budem medijski ispraćen, budalaština! Jako je tužno bilo na pomenu... - nastavio je Karić ekskluzivno za naš portal, pa ispričao detalje Dijaninog pomena.

- Drago mi je da sam joj video roditelje, da se dobro drže i da su jaki kao i što su bili u celoj toj borbi! Nekima nije jasno kako je još uvek volim i zašto smo se rastali. To koliko je volim znaju samo moji najbliži koji su pored mene i koji su bili prisutni u dosta situacija, a i ona je veoma dobro znala koliko je volim i znam da i dan-danas zna! - zaključio je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading