JANJUŠ PRESEKAO, ODUSTAO OD SUPRUGE I LJUBAVNICE: Boli me ku*ac i za ženu i za Maju, naći ću novu u "Zadruzi 4"!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

18.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš i nakon učešća u trećoj sezoni rijalitija nalazi se u ljubavnom trouglu sa suprugom Enom Janjušević i rijaliti-ljubavnicom Majom Marinković. Nakon skandala koji je izbio kada je Maja shvatila da se Janjuš još uvek viđa sa zakonitom suprugom, ona je stavila tačku na taj odnos, a njemu je prekipelo. Janjušević je za Srpski telegraf priznao da ga više ne zanimaju ni supruga ni ljubavnica, te da će sreću u ljubavi naći na drugom mestu.

RepublikaFoto: Printscreen
Marko Janjušević

Kontaktirali smo Janjuša, koji isprva nije želeo da komentariše nadasve komplikovanu situaciju sa ženom i ljubavnicom jer ima zakazano gostovanje sa Majom u subotu na TV Pink, te se verovatno nadao da će se tamo situacija rešiti.

- Ne dajem ni komentare niti izjave do subote. Nije bitno da li sam kod kuće svoje ili nisam - rekao je bivši košarkaš, a na pitanje kako komentariše to što ga je Marinkovićeva javno ostavila i rekla da ju je prevario sa ženom, rekao je:

Marko: Videćemo sve, ima ta emisija u subotu, izgleda da ćemo zajedno gostovati. Rekla je da će tada sve reći, ha, ha, to me baš interesuje


- Iskreno da vam kažem, boli me ku*ac, ne zanima me ni Maja ni ona moja, sada trenutno ništa me ne zanima. Ne interesuje me, neka se bavi s čim hoće - poručio je vidno uznemiren Janjuš.

RepublikaFoto: Printscreen
Maja i Janjuš

Maja je najavila da će u emisiji u kojoj će se suočiti sa Markom otkriti stvari koje javnosti još uvek nisu poznate o njihovom odnosu, a Janjušević je rekao da ga to ne plaši.

- Videćemo sve, ima ta emisija u subotu, izgleda da ćemo zajedno gostovati. A to što je rekla da će u subotu sve reći, ha, ha, pa ekstra, to me baš interesuje - zaključio je Marko.

Kako dalje saznajemo, Janjušević se prijatelju poverio da planira da uđe u četvrtu sezonu "Zadruge", u kojoj će, prema do sada poznatoj listi učesnika, biti najveće rijaliti-zvezde sa naših prostora.

Maja: Rekla sam mu da ne želim da se čujemo. On mi je rekao da me voli, molio me da ga ne ostavljam

RepublikaFoto: Printscreen
Marko i Ena

- Janjuš će ući u "Zadrugu 4", tu će da zaradi još para i da obezbedi sebi novac da pokrene neki privatni biznis. Rekao mi je:"Ma je*e mi se više i za ženu i za Maju i za sve, samo da je moja Krunica dobro i da njoj obezbedim da ima sve u životu. Zato ću da uđem u "Zadrugu 4" i da skupim novac za neki biznis. Muka mu je više od svih priča i od osude javnosti" - rekao je izvor blizak bivšem zadrugaru.

Inače, Maja i Janjuš navodno su se dva puta videli otkako je završena "Zadruga 3", a u utorak uveče nastao je skandal, te se čak spekulisalo da je reagovala policija. Maja je dala fotografije medijima, kao dokaz da su u kontaktu, a o njihovom odnosu rekla je:

- Videli smo se, ja sam sa njim završila. Shvatila sam da je, posle svih njegovih postupaka u "Zadruzi" i napolju, jedan veliki lažov i manipulator i da mi takav čovek u životu nije potreban. Mi smo se, otkad smo izašli, videli dvaput, bili smo kod mene u stanu, bili smo u kafiću, on je želeo da to prođe tajno zbog deteta. Posle snimka na kojem su on i njegova gospođa zajedno, on je rekao da je to isključivo zbog deteta, da sa njom nema ništa. Meni su stigle informacije da je on kupovao gospođi haljine. Ja mislim da on i njegova supruga u braku imaju dogovor, njihov brak se zasniva na međusobnom interesu. Dok su prevare bile tajna, ona mu je praštala, a posle mene i osude javnosti, morala je da glumi ljutnju.

Marinkovićeva je podvukla da je između nje i Janjuša gotovo i da ne želi više ništa da ima sa njim.

- Rekla sam mu da ne želim da se čujemo. On mi je rekao da me voli, molio me da ga ne ostavljam, ali meni to ne treba u životu - zaključila je Maja.

Foto: Printscreen

Maja: Prodao je ženu i dete, tako bi i mene!

Bivša zadrugarka ogorčena je na Marka zbog toga što se nije odvažio da kaže javno svoja osećanja, a potom je i njoj iza leđa pokušao da izgladi stvari sa suprugom Enom.

- Oni jesu jedno za drugo. Između nas je stavljena tačka, nemam šta da tražim sa čovekom koji nema svoj stav, koji je izdao porodicu, ženu, dete, to bi sutra i meni uradio.

RepublikaFoto: printscreen

Marko ženi kupovao krpice

Ceo skandal sa ljubavnicom nastao je nakon što je Janjuš uhvaćen kako provodi vreme sa suprugom Enom, a iako on tvrdi da je to bilo isključivo zbog njihove ćerke, Maja tvrdi da ima pouzdanu informaciju da je on ženu tada izveo u šoping i kupovao joj haljine.

- Da li će on da se miri sa svojom gospođom, to je njegova stvar. Što se mene tiče, rođeni su jedno za drugo, ja se ne prodajem za nekoliko krpica, za nekoliko haljina... Obraz i dostojanstvo nemaju cenu.

Janjuš sedeo na dve stolice

Kako izvor blizak Janjuševiću otkriva, on je želeo da sa suprugom uspostavi dobar odnos zbog ćerke, dok je sa Majom želeo da nastavi vezu, ali mu ni jedno ni drugo nije pošlo za rukom.

- Hteo je da nađe neki mir u celoj ovoj situaciji. Zato je prvo popričao sa Enom i smirio je da zbog deteta ljudski funkcionišu, a onda se video i sa Majom. Kada se ponovo video sa Enom, kupio joj je par stvari, kakve veze ima, ipak je ona majka njegovog deteta, ali to je Maju iznerviralo, pukla je i ostavila ga, tako da sada je sa obe na ratnoj nozi. Ena ga krivi što je Maja pljuje u novinama, a Maja neće da čuje za njega - naveo je izvor.

Foto: instagram.com/mali_janjus

Držao ćerku do tri ujutru budnu

Marko je preksinoć imao lajv uključenje na Instagramu, gde je želeo da ćaska sa fanovima, međutim, ljudi su bili šokirani kada su videli da je pored njega ćerka Kruna. S obzirom na to da je bilo tri sata ujutru, svi su počeli da mu pišu da nije normalno da dete bude budno u to vreme i da treba da ga je sramota, a on im je uglavnom odgovarao: "Debilu", "Majmune, odjebi", "Marš, idiote".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

18.07.2020 09:49

Janjuš lažov notorni.