ŽEŠĆI SKANDAL! Mateja podivljao zbog Tare i Gastoza, ona ga OTRESLA ZA SVA VREMENA!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

16.07.2020

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna drama Tare Simov i Mateje Matijevića nastavila se i po završetk "Zadruge 3" gde su se zavoleli, a sada je u sve, hteo - ne hteo, umeštan i Nenad Sinđelić Gastoz.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Oduvala ga: Tara Simov

Naime, povod za novu, čini se odlučujuću raspravu kada reč o turbulentnom odnosu Tare i Mateje ovaj put bilo je njeno prisno druženje sa Gastozom, što se Matijeviću nimalo nije dopalo, te je priredio pravu ljubomornu scenu.

U čitavoj priči iznenađujuće je to što je Mateja izljubomorisao Tari, a pritom se danima unazad javno ograđuje od njihove ljubavne priče i govori da su se njegove emocije prema njoj ugasile davnih dana, što kod nje nije slučaj.

- Bukvalno je izgoreo kada je video Taru i Mateju zajedno. Čim je video storije, snimke i tekstove na portalima, odmah ju je pozvao i krenuo je haos! Divljao je, urlao "Na šta to liči, šta se, bre, pipkaš sa njim, grliš i ljubakaš, šta ti imaš da tražiš sa njim", dok je Tara pokušala da mu objasni da su samo prijatelji. Međutim, nije joj poverovao - u dahu priča izvor blizak Tari, koji je insistirao da ostane anoniman.

RepublikaFoto: youtube.com/Heavy Cur
Mateja Matijašević

- Baš je poludeo, izgoreo je od ljubomore. Rekao joj je da ga ne "farba", da vidi da su prisni i da njihovo druženje ne liči na prijateljstvo, već na nešto više... A ne znam stvarno šta sad glumi, odakle mu uopšte pravo da joj ljubomoriše i prebacuje za bilo koga kada je bio jasan da je ne voli i da neće da bude sa njom?! Tara mu je smireno rekla kako stoje stvari, a pošto je on nastavio da ljubomoriše, izvređali su se, posvađali opasno. Nije htela više da ga trpi, pa mu je zalupila slušalicu. Sad je definitivno kraj - otkriva dobro obavešteni izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

17.07.2020 09:13

Tara nikoga ne voli. Samo sebe. Mrzi roditelje, sestre, familiju. . . . . Pobegla od kuće. Klasična sponzoruša kojoj treba deda tajkun sa visokom temperaturom u kolicama.