Žao mi ih je: Poznata pevačica povukla tužbu protiv Gagija i Anabele!

Autor: Star

Zadruga

16.07.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprostila im je!

RepublikaFoto: Promo foto
Gagi i Anabela

Zorica Marković je, tik pre ulaska u "Zadrugu 3", otvoreno govorila o tužbi koju je podnela protiv Anabele Atijas i Gagija Đoganija, a u poslednjem intervjuu je otkrila šta se sada dešava sa celim tim slučajem.

- Jeste, ja sam skupila svu dokumentaciju protiv Gagija i Anabele, imala sam sve dokaze, mnogo su me pljuvali i pretili, ali nisam stigla da je podnesem - počela je pevačica priču za "Star".

- Sada, kada sam popričala sa njim, kada mi je ispričao svu svoju golgotu, mnogo mi ga je bilo žao. Eto, oprostila sam mu, da ne kažem da sam pala na njegove tužne okice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

- Iskreno, nisam očekivala da će mi Anabela nakon svega što je pričala za mene prići i pružiti mi ruku. Iznenadila me je. Ali, isto tako, razočarala me je što je iznela sav svoj prljav veš, i to od pre 15 godina. Zato sam joj u lice rekla odmah da je nasilje trebalo tada da prijavi jer bi njen život otišao u potpuno drugačijem smeru - dodala je Zorica.

- Često mi je prilazila da priča sa mnom, ali ja sam se sklanjala od nje. Bilo mi je žao u jednom trenutku, jer ne zna gde bije, zato je i pravila onakve scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

17.07.2020 09:17

Zoricu preveslala žednu preko Drine.Ahahahahaha!!!