BIZARNO: Luna otkrila - OVO je bivši Anabelin dečko koji ju je zavodio

Autor: Kurir, Republika

Zadruga

16.07.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani već je govorila o tome da ju je muškarac koji ima veze sa njenom majkom Anabelom Atijas dodirivao, a svi su odmah pomislili da je to bio Andrej Atijas.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

Đoganijeva i Atijas demantovali su da je on u pitanju, a Luna se čak pravdala da je rekla reč "zivkati" umesto "pipkati" sve dok nije videla o kom se tačno snimku radi. Luna je sada priznala da je Andrej nije dodirivao, ali da joj se u jednom klubu nabacivao Anabelin bivši dečko.

 

 

 

- Taj muškarac nije bio sa njom kada se to desilo, bio je bivši. Ta osoba po mom mišljenju nije sva svoja. On mi je prišao u klubu i pokušao direktno da flertuje sa mnom. Ja Andreja obožavam i on je moja porodica, u besu mi ne bi palo na pamet da kažem tako nešto za njega - rekla je Luna.

 

- Reci lepo šta je bilo, objasni. On je muvao i Luninu drugaricu. To je neko kog sam upoznala u rijalitiju i bila sa njim kratko posle toga. Možda nekoliko meseci - rekla je Anabela, a svi su pretpostavili da se radi o Mladenu Raduloviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

16.07.2020 13:57

Nekoliko puta je Luna menjala iskaz. I sada od 3 različita odgovora koji je tačan?

Odgovori 11 0