ŠOKANTNA IZJAVA MAJE MARINKOVIĆ: Na Janjuša utiče žena, ucenjuje ga preko deteta!

Autor:

Zadruga

16.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš otpočeli su vezu u "Zadruzi 3" uprkos činjenici da je bivši košarkaš još zvanično u braku sa suprugom Enom, a odnos ljubavnika po izlasku iz najgledanijeg rijalitija stagnira iako su svakodnevno u kontaktu.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Maja Marinković

Naime, dok Janjuš sve vreme provodi sa ćerkom Krunom, Maja je razočarana jer još ne zna na čemu je sa njim. Ona sumnja na to da je pod uticajem žene još nedefinisan u iznošenju stava da li će početi nov zajednički život sa njom.

- Zapravo Janjuš i ja još rešavamo naš odnos, ali, iskreno, ne znam tačno na čemu smo, mi se inače čujemo još otkako smo izašli iz rijalitija, ali on je sve vreme sa Krunom i po našem napuštanju "Zadruge" mislim da se ne odvija situacija onako kako sam ja očekivala - izjavila je Maja za naš list, te dodala da sumnja da na njegovu odluku da živi sa njom mnogo utiče supruga Ena.

- S Enom on sada nema nikakve veze, neće se pomiriti, imaju kontakt samo zbog Krune. Iskreno, mislim da ga ona malo i ucenjuje preko deteta. Ja znam da će on iznajmiti stan, u kojem će da živi sam. Ponekad imam utisak da više ja znam šta hoću nego on. Još se sumiraju utisci, ali ja stojim iza svojih postupaka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

Iako je njihova afera bila veoma burna i puna svađa, koje su prelazile i u šamaranje i fizičke nasrtaje, Marinkovićeva ističe da joj, povrh svega, Janjuš nedostaje:

- Iskreno mi fali. Razumem ja njega i njegove obaveze, ali volela bih da vidim kako će to da funkcioniše među nama u realnom svetu. Mislim da na njega trenutno utiču mišljenja drugih ljudi. Njemu je sada dete na prvom mestu, što je i normalno, mislim da treba muški da stane iza svega.

Kako bismo stekli pravi uvid u trenutni status ljubavnog odnosa između Janjuševića i Marinkovićeve, stupili smo u kontakt sa njim, a on za Srpski telegraf kaže da mu je potreban odmor od svega.

- Pokušavam da se odmorim od svega, ali mi nije lako. Ne mogu ja duže od tri, četiri meseca u rijalitiju, verujte mi. Nisam ja za onaj svet, izludeo sam. Ostalo neću sada komentarisati, moram prvo sam da odlučim šta ću da bih mogao da vam odgovorim - rekao je Janjuš.

RepublikaFoto: Printscreen
Maja: Tata hoće da me zadavi kad pomenem Janjuša

Majin otac Radomir Marinković Taki javno je osudio njihovu zabranjenu vezu i prekorio je za skandal koji je napravila ponašanjem koje je Janjušu rasturio brak, te je Maja potvrdila da joj je tata i dalje razočaran.

- Taki neće da čuje za Janjuša. Taman kad lepo pričamo i ja ga pomenem, on hoće da me zadavi. Jednostavno moram da pustim malo vreme da prođe, da se smire strasti, pa će onda sve biti OK. Verujem da će ga na kraju moj otac prihvatiti, mislim, bar da komuniciraju normalno.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Đedović: Ako Janjušu žena oprosti, od Maje nema ništa!

Marko Đedović je u emisiji "Zadruga - narod pita" izneo informaciju da odnos Janjuša i Maje stagnira upravo zato što sve zavisi od Ene.

- On čeka odgovor od žene trenutno. I nakon tog odgovora će on videti da li će sa Majom nastaviti. Šopićka mu je tu uletela. Ako mu žena oprosti, od Maje nema ništa. Krivica je i Majina i njegova, ali njegov ulog je veći. On mnogo više gubi nego Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DZAABE PRANJE

16.07.2020 09:54

MAJA NEMA VISE KAKO OD MUKE STO NIJE USPELA DA RASTURI BRAK I DETE OSTAVI BEZ OCEVOG PRISUSTVA BESNI ,TREBA JE OSUDITI U SVAKOJ EMISIJI ,JER TAKAV BEZOBRAZLUK CVETA KOD MLADIH I TO OVIH BEZ KUCNOG VASPITANJA