Đedović se oglasio i potpuno urnisao Ivu Grgurić: Od onoga što je rekao poješće je stid

Autor: Kurir, Republika

Zadruga

15.07.2020

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik progovorio je o pobednici "Zadruge 3" Ivi Grgurić, pa istakao da mu je jedna fotografija urezana u pamćenje.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Marko Đedović

Marko Đedović na svom Instagramu pružio je podršku Anabeli Atijas koja ga je pohvalila u jednoj emisiji, ali ivu nije štedeo.

- Hvala Anabela, ja ću te pamtiti kao ženu koju je rođena ćerka izdala i prodala i po poniženjima i uvredama koje je preživela od "najbližih" - obratio se Đedović svojoj drugarici, a potom je oštrim komentarom urnisao Ivu:

- Što se ove druge tiče i "samoživosti", kad god joj glas čujem setim se slika iz novina dok doji čoveka od 70 godina kao novorođenče i sve pada u vodu, šta god ona rekla."

Foto: instagram.com/marko_djedovic

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

16.07.2020 07:08

Kako moze jedno nepatvoreno zlo, jedan primitivac i sljam da nekog urnise? Ovaj je brat blizanac Razije Bukve i ako niste videli demona u najizvornijem obliku eto videli ste ovu musku malicijoznu klepetusu i njegovu rodjenu sestru Raziju.