OVO GLEDAOCI NISU MOGLI DA VIDE NA TV! Šok detalji finala zadruge - NADA I ADAM NAPALI ANABELU: Idi da se lečiš, majko-monstrume

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijevi napali Anabelu Atijas i uputili joj sijaset uvreda, a branio ju je njen bivši muž Andrej Atijas, a u sve su se umešali i ostali članovi porodice.

RepublikaFoto: Printscreen
Anabela i Gagi

Adam i Nada Đogani bili su u superfinalnoj noći uz brata i ujaka. Oni su bili naoštreni na bivšu jetrvu i tetku zbog svega što se izdešavalo između nje, Gagija i Lune. Iako je Gagi pokušavao da ih ubedi da je ne diraju i da se ponašaju dostojanstveno, nisu ga poslušali.

Kako je Gagi izašao kao devetoplasirani, njih nije mrzelo da sačekaju da izađe i Anabela, koja je bila četvrto mesto, pa da je napadnu.

 

Sve se izdešavalo van kamera u bekstejdžu, prostoru između studija, u momentu kada je Anabela krenula napolje.

 

- Ludačo jedna, što pre da ideš na lečenje! Ušla si da se izlečiš, da ti bude bolje, a ti si sada još gora. Kako te nije stid i sram da onoliko lažeš? Moj brat te nije tukao. Sve si slagala jer si zlo. Ti se žena puna zla i gorčine - galamila je Nada na Anabelu. Pevačica nije mogla da dođe do reči jer je njene bivša jetrva bila baš naoštrena da joj sve saspe u lice, a ni mlađani Adam nije bio ništa blaži, pa se pridružio uvredama.

RepublikaFoto: Printscreen

- Što si pomenula moju mamu? Sram te bilo! Znaš da me ta tema najviše boli. Nekada sam te voleo, a sada sam ravnodušan prema tebi. Ne želim da te vidim. Ti si uništila Gagija, sad hoćeš i Lunu i Ninu. Želiš da nas one mrze. Neće ti uspeti, zlo jedno. Pukla si jer je Gagi srećan, a ti bi volela da ga vidiš u blatu. Majko-monstrume - dobacio je Adam.

U svađu se umešao i Andrej Atijas, a onda i Gagi, Nina i Luna. One su počele da plaču, dok je Atijas stao ispred bivše žene, ne dajući im da je više vređaju.

 

- Odbijte od nje. Dosta ste je pljuvali dok je bila unutra. Razlaz od nje - poručio im je Atijas, a zatim je Anabela prokomentarisala.

 

- Lepo sam rekla da će doći da me linčuju, i evo ih. Falio je samo Đole, ali Nada je i njega nadjačala. Gde su im motke i hladno oružje da me dokusure posle ovakvih reči - rekla je Anabela nakon što su je izvređali.

Mala Nina je sve vreme plakala, a Luna i Gagi su je smirivali. Anabela je posle incidenta otišla zajedno sa ćerkom Ninom i bivšim mužem Andrejem, dok je Luna ostala da sačeka Marka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading