PRELJUBNICI PUKLI! Otkriveni svi detalji raskida najskandaloznijeg para Zadruge 3! Ostaćete u ŠOKU!

Autor: Alo

Zadruga

13.07.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge su iznenadili odlukom!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo

Dragana Mitar obavestila je putem društvene mreže Instagram da su Edis Edo Fetić i ona definitivno stavili tačku na svoj odnos! Nakon turbulentnog odnosa u "Zadruzi", rijaliti-par se dogovorio da svako nastavi svojim putem.

Ovim povodom jedan portal kontaktirao je bivšu zadrugarku, a ona je za njiih otkrila zbog čega je njena emotivna priča sa Novopazarcem doživela krah.

- Nemamo iste ciljeve, ni poglede na svet, a ovu odluku sam donela ja. Edis je podržao, jer je i on sam svestan cele situacije. Kada se sve sabere i oduzme mi smo još i u "Zadruzi" smo znali da nismo jedno za drugo, ali nismo hteli javno da okončamo vezu. Mi smo iz različitih gradova, on živi u Pazaru, a ja u Beogradu i smatram da je u ovom trenutku za mene i moje dete najbolje da ostanem tu gde jesam - rekla je Dragana i dodaje:

- Što se tiče nove ljubavi, pa šta da vam kažem to se kod mene ne planira, to se jednostavno desi. Malo sam živnula i posvetila se sebi, tako da mi za sada ništa ne fali, ali ako se pojavi neko vredan moje pažnje, ne bih ga odbila (smeh) - zaključila je Dragana Mitar.

Dragana je na svom Instagram profilu javno otkrila da je okončala vezu sa Edisom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading