TUŽIĆU JE, DEVOJKA TREBA DA SE LEČI: Bivša ljubavnica udara na sadašnju

Autor:

Zadruga

12.07.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je sa izabranikom Davidom Dragojevićem bila u finalu Zadruge, a osim što je pokazala malo više u haljini koja je više otkrivala, nego skrivala, Ana je otkrila i da će tužiti Maju Marinković.

RepublikaFoto: youtube.com/RTVPinkOfficial
Ana Korać

Ana Korać je bila u "sumnjivim odnosima" sa Janjušem u prvoj Zadruzi iako sve to negira, dok je Maja Marinković bila javna ljubavnica ovog košarkaša u trećoj Zadruzi.

– Maja nije normalna, treba devojka da ide da se izleči, mislim da je fuj, katastrofa. Maju ću tužiti za sve što je govorila, a ona mene neka tuži pa da vidim kako će da dokaže, svi imaju dokaze, a niko nije dokazao, volela bih da iznese neko konkretno šta ima, a ne ovako šta. Takija nismo videli, ne komentarišemo i to je to – rekla je Ana Korać, a prenosi Pink. 

Njen dečko David je otkrio kako je gledao na njeno učešće.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
David i Ana Korać

– Nisam joj zamerio ništa, nemam šta da joj zameram, rijaliti je gotov, sve je fenomenalno – rekao je David, a Ana se nadovezala:

– Jeste mi zamerio, da sam se nekad šalila kako nije trebalo i kad nije trebalo, jer tako neki moj smeh je izgledao napolju kao neki flert, ali ja sam takva, ja se smejem uvek, nema potrebe ništa da mi zameri. To za Mensura, te šale, to mi je zamerio, ali to je rijaliti, ja sam već zaboravila na to.

Inače, mnogi su prokomentarisali da je ovaj okršaj krajnje ludilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading