(VIDEO) ŠOK ZA SVE! Ivana Šopić OTKRILA sve detalje razgovora za Osmanom Karićem, pa spomenula Stefana! Evo da li će ostati zajedno!

Autor:

Zadruga

11.07.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić je došla kao podrška Stefanu Kariću i dobila je priliku da mu se obrati, a samim tim je i otkrila šta je pričala sa Osmanom par dana pre finala Zadruge

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, aktuelna devojka Stefana Karića je oduševljena što je tako dobro prihvaćena od strane njegove porodice i imala je samo reči hvale za iste.

- Jedna je stvar ako gledaoci ne vide ljubav kod vas, ali ako roditelji ne vide, onda mi već razmišljamo šta to pogrešno radimo. Jako sam prijatno iznenađena što smo našli zajednički jezik. Treba da sedneš sa nekim da popričaš da bi se neke stvari rešile. Osmana sam kontaktirala kad sam izašla iz Zadruge da m se zahvalim na dve haljjine koje mi je poslao, nisam znala da su od njega. Javila sam mu se da prenesem da je Stefan dobro i da se zahvalim na poklonima, sve je najnormalnje teklo, razgovaraćemo večeras, pričaćemo o svemu- rekla je Ivana u jednom dahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading