(VIDEO) Matora progovorila o Anabeli, a Gagija URNISALA: Neće mu biti dobro kada čuje!

Autor: Pink.rs

Zadruga

11.07.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora govorila je o trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" u kojoj je učestvovala. Matora je istakla i da se u ovom serijalu sjajno provela.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Matora

- Ove sezone sam bila mirna, trudila sam se da budem objektivna. Međutim, meni je ovu sezonu obeležio raskid sa Sanjom, to me je malo i poremetilo. Ja uporno pokušavam da se pomirimo, ali mi to ne ide od ruke. U okej smo odnosima, čujemo se... Samo što ja nju stvarno volim - rekla je Matora.

Matora je zatim pričala i o žestokim svađama između ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

- Moje mišljenje o svakoj Majinoj i Janjuševoj svađi je jezivo, katastrofa... Muka mi je više od njegove kuknjave. Ona plače, posle pet minuta se smeje... Sviđa mi se Janjuš kakav je bio na početku - govorila je Matora.

Tokom treće sezone "Zadruge" Matora je uspela da izgladi odnose sa Anabelom Atijas, dok je, kako je istakla potpuno promenila stav o Gagiju Đoganiju. Matora je pričala i o tome kako Sanja gleda na sve to.

- Što se tiče Anabele, da ja imam super odnos s njom. Pružila sam ruku pomirenja, nisam neke stvari zaboravila, ali sam oprostila. Vidim da mnogo pričaju svašta, ali znaš kada ti neko iskreno kaže: "Izvini!", što se Gagija teče ja sam skroz promenila mišljenje o njemu. Nemam lepo mišljenje o njemu. Ja razumem Sanju, ona ima svoje mišljenje, ali nije uticala na mene - dodala je Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading