(FOTO) ŠOKČINA! Zoki Šumadinac omađijao zadrugarku: Šoumen u vezi sa OVOM brutalnom ribetinom!

Autor: Express

Zadruga

11.07.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda jeste možda nije, moje srce tajnu krije – bio je tajnovit vlasnik hita „Autotune“

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zoki Šumadinac

Internet senzacija i vlasnik mega hita „Autotune“ Zoki Šumadinac ne prestaje već dvije godine da nas iznenađuje.

I taman pomislimo da nema dalje, da je sve pokazao, a on očita još jednu lekciju kako se to radi u šoubiznisu. Naime, Zoki je nedavno izbacio kaver za pesmu “Biseri iz blata”, koja je po drugi put postala hit i osvojila srca mnogih.

Foto: youtube.com/printscreen

- Pesma „Biseri iz blata“, neponovljivog Cobija mi je prirasla u srce i stalno je pevam. Pošto sam htio publici pokazati i malo drugačijeg Šumadinca, ozbiljnijeg da u meni ima emocija ja sam se upravo na tu pesmu odlučio. Ovom prilikom se zahvaljujem dragom Cobiju što je poklonio ovakvu pesmu svima nama. Hvala i produkciji "Univerzal" koja se potrudila da napravi predivne kadrove i slikom prenese ono što sama pesma govori – kaže Šumadinac.

Priča se da je Zoki u strastvenoj vezi sa bivšom Zadrugarkom Ivanom Radić, poznatijom kao Ivana Veštica. A on o ovome poprilično tajnovito kaže:

- Možda jeste možda nije, moje srce tajnu krije.

Šumadinac trenutno vredno radi na novoj pesmi, dosta drugačijoj od one s kojom ga je publika upoznala. I spot će biti sasvim drugačiji.

- Ekipa se totalno promenila i drugi saradnici su u pitanju, stoga će biti i drugačijih nota. Mora da se zna da ja nisam pevač, ja sam šoumen – zabavljač. Tu sam da zabavim široki auditorijum i da ih nasmejem. Muzika definitivno nije moj pravac, već hobi.

RepublikaFoto: Youtube.com/sezam produkcija

Sve sam finansiram

A na pitanje zar nije mogao naći neki jeftiniji hobi od muzike, kaže:

- Da, apsolutno nisam pevač, pevam jer volim da pevam, ceo život pevam i tako će biti i dalje. Bolje da pevam nego da kukam i žalim se kako mi ništa ne odgovara i da pljujem sve ono što je neko postigao. Svoje pesme sam finansiram i sa mojim novcem radiću šta mi je volja. Naravno drugima savetujem da se bave svojim životom i gledaju kako će sebe da izvedu iz tunela u koji su upali, a manje da gledaju na one koji su uzleteli i sijaju.

Ponovo ulazi u Zadrugu

Mnogi portali pišu da ulazi ponovo u Zadrugu…

- Možda su u pravu, što ne mora da znači. Neka ostane još jedna misterija za sada – kaže Šumadinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading