Iva Grgurić beži kod majke u selo?! Evo šta je otkrio njen drug!

Autor: republika

Zadruga

11.07.2020

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić plasirala se u finale "Zadruge 3" i večeras se sa još 14 svojih cimera bori za glavnu nagradu u rijalitiju. Poslednjih dana, u domaćim medijima mnogo se spekulisalo i njenom životu i o tome gde će atraktivna Hrvatica nastaviti da živi nakon "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

Pričalo se da Iva Grgurić strepi da će po napuštanju rijalitija morati da se vrati kod majke u selo Josipovac kod Osijeka, što nikako ne želi.

Jedna Ivina prijateljica za magazin "Star" izjavila je da Grgurićeva strahuje da će nakon rijalitija morati da se vrati kod majke, u selo Josipovac kod Osijeka, što ne želi, već priželjkuje da ostane da živi u Beogradu.

Međutim, sada se za hrvatske medije oglasio Ivin prijatelj Dino Subašić, koji ima drugačije tvrdnje.

- Ma Iva će moći da se kreće gde god bude htela. Nijednog bivšeg dečka nije tužila. Oni se ne boje nje niti ona njih. Nema potrebe. Sama će odlučiti o mestu stanovanja. Njena je stvar hoće li karijeru započeti u Beogradu ili Zagrebu, ali nijedan faktor ne utiče na taj izbor. Ivin život nije ugrožen. Pa nije žena nikog ubila. Ima porodicu i prijatelje koji je vole i poštuju. A ove osobe koje daju lažne izjave nisu joj nikakve prijateljice - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading