Anabela u ratu s Markom, Gagi sa Radanovićem: Nikada neću oprostiti Slobi!

Autor:

Zadruga

10.07.2020

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu se javio, ali kasnije se sve promenilo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/slobaradanovic
Gagi i Sloba

Kada se pre nekoliko dana Sloba Radanović pojavio kao gostujući pevač na imanju u Šimanovcima, Gagi Đogani je odbio da se pozdravi sa njim.

Podsetimo, Anabela Atijas je, sa druge strane, čak prišla Radanoviću i izvinila mu se za sve što mu je priredila u protekle tri godine.

- Imam potrebu da ti se izvinim, Slobo - rekla je Anabela dok je brisala suze, da bi zatim otrčala, isplakala se u dvorištu i okupljenima ispričala da joj je zbog toga "pao teret sa duše".

- Ja sam samo htela da se izvinim. Znam da sam tada, kada sam njih branila, mislila da je to najispravnija stvar, da štitim svoju decu, jer je i on u tom trenutku bio moje dete. Rekla sam mu da je pusti kad se prao od Lune kad je ona ušla u "Zadrugu 2", da ne kaže ništa ako nema šta lepo da kaže. Mislim da on nije mogao da se snađe između dve žene koje je voleo - rekla je tada Atijasova.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

Kada su zadrugari u toku današnjeg dana gledali snimke nastale u proteklih nedelju dana u rijalitiju, pokrenula se priča i o ovome, te je Gagi objasnio zbog čega nije želeo da se pozdravi sa pevačem.

- Nisam hteo da mu se javim, jer mi se nije svidelo njegovo komentarisanje moje Lune (prim.aut. Đogani) u emisijama i to... I kada smo išli na superfinalu dvojke, tu mi se nije javio, transparentno je prošao pored mene, ja sam se naljutio... Ali na žurci kada je ušao podugao je ruku i kada je krenuo javio se - objasnio je Đogani, dodajući da mu je ipak bilo drago što ga je video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading