Ne smem ženi na oči: Edo strepi od porodice, plaši se da ode u Novi Pazar!

Autor: Pink.rs

Zadruga

10.07.2020

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokajao se!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Edis Fetić

Edis Fetić Edo koji je prevario ženu u Zadruzi sa Draganom Mitar sinoć je napustio rijaliti i uputio se u rodni Novi Pazar.

- Dočekala me porodica moja, naravno, i prijatelji. Dobro sam, super, malo pokušavam da se prilagodim, malo mi je sve čudno sad napolju, ipak sam sedam i po meseci bio tamo unutra - rekao je Edis Fetić Edo i dodao da decu još nije video.

- Nisam još, ne smem da zovem, pravo da ti kažem, a ne znam ni koga da zovem (smeh). Oni petkom uveče dolaze kući, pa budu tu ceo vikend, nadam se da će večeras doći kod mene, da budemo zajedno.

RepublikaFoto: instagram.com/zilha_fanpage
Zilha i Edis Fetić

Edo priznaje da ni sa ženom Zilhom nije imao nikakav kontakt od kada je izašao iz Zadruge.

- Nismo se čuli nikako, iskreno. Pustiću dan, dva da se ovo slegne. Mislim da ni ona ne želi da me čuje i razumem je, ima pravo. Nit' smo se čuli ni ništa... Mislio sam da idem na odmor negde posle finala, na dan-dva, ali prvo hoću da budem sa decom, pa polako, nigde ne žurimo - rekao je Edo za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading