Ni pola nije ispričao u "Magazinu In": Mensur svedočio samoubistvu oca, jeziva ispovest koja je uznemirila uklućane!

Autor:

Zadruga

10.07.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trauma koju čuja duboko u sebi!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

Nakon Maje Marinković, Janjuš i Karić u svojoj emisiji "Sprrrdnja" ugostili su Mensura Ajdarpašića, koji je priznao da mu fali Mina Vrbaški.

- Navikao sam se dosta na nju i nedostaje mi. Ja generalno nisam u dobrim odnosima sa većinom ukućana, svađao sam se sa većinom. Vreme polako prolazi. Ali eto, izlazim za dan, dva, biće sve u redu - rekao je Mensur.

- Ja se kajem, ja ne odlučujem o tome da li ću da pobedim ili ne. Kajem se zbog svađa sa ljudima, zbog vređanja sa Minom. Ta netrpeljivost mi je dosta stvari poremetila. Uglavnom su to svađe sa Minom jer se ja u životu nisam sa devojkom svađao toliko koliko sa Minom. Ovo drugo sam sve isprovociran - rekao je Mensur.

RepublikaFoto: printscreen
Mensur Ajdarpašić

- Niko, recimo, nije znao zašto sam ja tako posesivan, ljubomoran. Ja kao dosta mlad sam doživeo neke stvari na moje oči. Sa očeve strane sam bio vođen u neke situacije i sa majčine situacije i bio sam svedok nekih stvari. Baš je teško biti svedok toga. Zbog toga ja imam fobiju od tih nekih stvari, da ne budem prevaren. Žao mi je što se to desilo jer na decu ostavlja trag. Imam fobiju zbog toga. - rekao je on.

- Nemoj sad o tome. Sve znam - rekao je Janjuš i napustio studio.

- Moj brat i ja smo uvek bili omalovažavani jer nismo imali jednog roditelja. Ja sam prvo živeo sa ocem i majkom. Posle očevog samoubistva smo živeli sa tetkama, a majka sa svojima. Govorili su da treba da idemo u kazneno-popravni dom - rekao je Ajdarpašić.

- Čekaj, ti si bio u kući kad ti se otac ubio - pitao je Karić svog gosta.

- Bio sam u kući, video sam. Strašno je bilo - rekao je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading