OVO NISTE NI U SNU OČEKIVALI! Zgranućete se kad vidite ko ulazi u "ZADRUGU 4": Jelena Đoković će SVESRDNO biti uz svog favorita!

Autor: Mondo

Zadruga

10.07.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 6. septembra na malim ekranima u Zadruzi 4, pored Mikija Đuričića i Kristijana Golubovića gledaćemo i svastiku prvog reketa sveta, Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenadjokovicndf
Novak i Jelena

Kako se navodi sestra Jelene Đoković, Marija Ristić potpisala je ugovor sa čelnicima televizije Pink, a poziv je stigao preko učesnika ovog rijalitija, Bore Santane.

"Marija živi u Nemačkoj i poznaje Boru Santanu, pa je preko njega dobila poziv da uđe u Zadrugu još prošle sezone. Tada se nećkala, jer je držala kafić u Ofenbahu, ali ga je u međuvremenu zatvorila i zaposlila se kao konobarica", rekao je izvor za pomenuti list i istako da je Marija tražila i da sa njom uđe njena drugarica Daniela Mešić.

Marija je potvrdila ove navode!

"Jedva čekam da se uselim u Belu kuću sa Danielom! Tačno je da sam u srodstvu sa Jelenom i sa Ristićima, ali ne želim da me publika upamti samo po tome", istakla je ona i dodala da u Staniji i Kristijanu ne vidi konkurenciju, ali ako je napadnu braniće se!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading