Skener Zorice Marković nakon izlaska iz "Zadruge 3": Mina je na teškim lekovima, zbog Mensura će završiti u sanduku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica i iskusni rijaliti-igrač Zorica Marković preksinoć je napustila velelepno imanje u Šimanovcima i zaputila se u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde je iznela mnoge detalje o bivšim cimerima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Marković

Ona se ekipi u Imaginarijumu pridružila tačno posle 100 dana od početka "Zadruge 3", ali je istog momenta bila uključena u sva dešavanja i startovala je žustro, onako kako samo ona ume. Pevačica je sada otkrila detalje dešavanja među stanarima u Beloj kući, sasvim iskreno, bez ustezanja.

Šta kažeš za turbulentan odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića? Tuku se, pa se ljube. Šta će biti sa njima u spoljnom svetu?

- Mina je na teškim lekovima zbog Mensura, napolju će završiti u sanduku, pod hitno joj treba stručna pomoć. Majka joj ne može ništa, bojim se da će ostati sa njim, a to se neće dobro završiti. Svi znate šta znači kada je muškarac posesivan i u toj meri ljubomoran. Ovaj mali je dva puta takav. Kao da ima đavola u sebi.

Kakva je veza Ivane Šopić i Stefana Karića?

- Razdvojeni su, nisu se pomirili. Oni su se dogovorili da ne piju, Ivana je to uradila krijući. Ona je inteligentna, nisam je čačkala, izgovorila sam joj sve najgore kad je zaslužila. Gledala sam da je ne uvredim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Kako je uspela da mu pomuti razum i da ga smuva pred kraj rijalitija?

- Rekla sam Kariću da mu je od mozga napravila kajganu, pire-krompir. Ona je opasna, ubedi ga da crno nije, nego je belo. Tu emocije ne postoje.

Imala si rat sa Jelenom Pešić i pale su teške reči i salve uvreda. Šta sada misliš o njoj?

- Nemam ništa protiv Jelene Pešić, ali potpisujem da je svih 10 meseci glumila. Znam gde je radila, znam sve. Prva je šištala na mene. Toliko foliranje, gluma, čestitam joj na izdržljivosti. Lepa je, ali je njena lepota prazna. Sad su mi se svi izvinili kad sam krenula, ja sam to znala, da igraju rijaliti. Oni koji su prvi put tu napadnu nas starije igrače. Jelena je odglumila ove sezone, svaka joj čast, valjda će se udati dobro.

Nisi se puno mešala u odnos Đoganijevih. Šta misliš o njima?

- Nisam želela da ih komentarišem jer šta ću im ja na svu muku koju imaju? Sve to što se kod njih odvijalo bilo je dovoljno. Tužna priča, ostavila mi je gorak ukus. Te svađe Anabele i Lune, pa bivšeg muža, pa svi ti detalji o batinama. Ostala sam bez teksta. Godinama ih poznajem, ali to nisam znala. Uvek su delovali kao skladan par.

Ivana je zaljubljena u Filipa, a sa Karićem se pere!

Rekla si da između Ivane i Stefana ne postoje emocije. Zbog čega su onda zajedno? - Ona je i dalje zaljubljena u Filipa, a sa Karićem se pere kod publike jer je on supermomak. Mora tako, kao što sam rekla, pametna je ona devojka. Stefanov otac Osman ju je provalio, ništa čovek nije rekao bez razloga.

 
Edo je preveslao Draganu

Šta misliš o odnosu Dragane Mitar i Eda Fetića? Umela si da ih ošamariš realnim komentarima.

- Dragana je mislila da će s Edom do finala, on je sada shvatio da mu ona više ne treba. Preveslao ju je, pa će da ide da moli ženu da se vrati. Posle će da nađe novu starletu za zaje*avanje, i to je to. On je švalerčina i sama Dragana je to pričala.

Iva i Filip su rođeni jedno za drugo

Koja je ljubav , po tvom mišljenju, unutar Bele kuće iskrena i prava, bez foliranja?

- Iva i Filip su mi toliko slatki. Filipa dugo poznajem i jako ga volim, a sada je najbolji, jako je dobar. Kod njih je specifična emocija, ne mogu jedno bez drugog. Iva je meni legla čim sam ušla, nismo se družile, a uvek me zagrli u prolazu. Ona i Filip su rođeni jedno za drugo. To je jedina prava i iskrena ljubav. Svi ostali se foliraju i fortaju publiku.

Janjuš se vraća ženi, Maja je derište

Kako komentarišeš odnos Maje Marinković i Janjuša?

- Maja se ponaša kao neko dete kome su oduzeli igračku. Ono je strašno za gledati. Udara i štipa čoveka. Plače, vrišti, kao neko derište. Ono nisam videla u životu. Nije prijatno to gledati. On se vraća ženi, naravno, ukoliko ona prihvati da bude sa njim posle svih poniženja koja joj je priredio. Janjuš ima zlatno dete. Treba to da čuva. On priča pola sata, ništa ne razumem, nekad mislim da i Maja glumi, nekad ne zna šta će, pa na Janjuša skoči da ga bije i psuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading