Hoćeš da me vidiš na dnu: Anabela i Marko ponovo zaratili, Atijasova se raspalakala!

Autor:

Zadruga

09.07.2020

17:55 >> 17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su gleadoci potučili Gagiju Đoganiju da se ne pravi mutav i blesav, već da treba da se zahvali Anabeli što je gajila i izdržavala njihovu decu, nastavio se haos između Anabele i Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Marko

U sve su umešani bili i Sloba Radanović, kom se Anabela u utorak izvinila, ali i Luna Đogani.

- Ja sam se njoj izvinio, mislim da nema smisla da joj bilo šta kažem, jer ona misli da to nije iskreno - rekao je Gagi.

- Dva dana pred kraj, nema potrebe. Ja ne verujem njegovim šuljim pričama. I sada su me napravili budalom. Iskoristili su moja osećanja prema Luni - prekinula je Anabela Gagija.

- Ovaj (Marko) jedva dočekao Slobu za kog nismo ni znali da će da peva na žurki, da bi mi natrljao na nos Zadrugoviziju. Ko si ti da mi određuješ kome ću da se izvinjavam. On mene nikada nije nazvao nepogodnom majkom. Ko si ti da od mene to napraviš? Šta imaš ti od toga, osim tvog BMW-a? - svađala se Anabela sa Markom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković

- Što ti smeta moj BMW? Ja imam bogadstvo koje ti nikad nećeš videti. Ja imam čast i poštenje, a ne BMW koji ti pričaš. Izvini se čoveku koji ti je ćerku davio za gušu, a od mene praviš nasilnika. Super! - rekao je Marko.

- Čime se ti ponosiš? Onim što si me bacao na kolena? Ljudi koji glasaju za tebe nisu kanalizacija! Sloba Radanović je bio fer i nikada nijednu ružnu reč nije rekoa za mene! Boli te Sloba. Slobi sam se izvinila, njemu nisam. Ne treba mi izvinjenje od Gagija i Marka. Njihova dela su sve pokazala. Imali su šansku 4 meseca. Tužno je što će moja ćerka morati da živi s tim da si to uradio njenoj majci. Ja joj želim da mirno spava, ja joj u kuću neću ući dok je s ovim čovekom - rekla je Anabela.

- Marko, ti si isti takav bio prema Luni - rekao je Milan.

Ovom prilikom Anabela je čak završila i u suzama, a onda su opet zaratili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Neću niko da me dira, imam pravo da radim u životu šta hoću. Pravi žrtvu od sebe preko mene. Plačem jer koriste mene da dođu do svojih ciljeva. Na šta da budem ponosna? Na to što me naziva neko kanalizacijom? I taj čovek treba da voli moju ćerku - rekla je Anabela u suzama.

- Sad si ti odjednom kanalizacija, nisi ti kanalaziacija, sad kažem. Ja ti ne tražim da mi pređeš preko nečega, samo kažem svoj stav - rekao je Marko.

- Boli te uvo kome se ja izvinjavam. Pusti me i skini mi se s kičme. Pobedi! Ti si rekao: "Dotakla te je moja pobeda na Fejsbuku, pa si se zato izvinila Slobi" - dodala je Anabela.

- Želiš me na dnu. To se vidi iz aviona - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miljan

10.07.2020 11:02

Borba za vrh.