Marko Miljković prozvao bivšeg dečka Đoganijeve: Sloba je agresivac, kao Mensur, Lunu bi ubio od batina napolju

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Slobodan Sloba Radanović i nekadašnji učesnik najgledanijeg rijalitija "Zadruga 1" preksinoć je zajedno sa pevačicom Katarinom Živković gostovao na žurki na imanju i Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković

Iako je sve vreme uživao u njegovom glasu i pesmama, Marko Miljković, dečko Lune Đogani, sa kojom je Sloba imao javnu aferu, ipak je imao šta da mu zameri i popljuje ga iza leđa. Marko je uporedio Slobu sa nasilnim učesnikom "Zadruge 3" Mensurom Ajdarpašićem i rekao kako bi on bio isto nasilan prema Lunu Đogani u spoljnom svetu da su ostali zajedno.

Naime, Marko je usred žurke izašao ispred kazina, u kom je pevao Sloba Radanović, kako bi ga ogovarao. Njemu su društvo pravili Ivana Šopić i Stefan Karić. U jednom momentu Marko je počeo čak i da se ruga Slobi tako što ga je oponašao, a uporedio ga je i sa Mensurom.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

- Dobar dečko, ali mene stvarno nervira kada ne zna neko da se ponaša. Pogotovu ovde to: "E, e", ja ne volim tu agresivu. On je bio sličan kao Mensur. Dobro, hajde da ne bude da ga nešto ogovaramo. Ovo pričam jer je on bio sa Lunom - rekao je Miljković na račun Radanovića.

Njegovi sagovornici Ivana i Stefan su bili saglasni sa njegovim rečima i potvrdili da Sloba nema dobro ponašanje, ali tek tada je počelo pravo ogovaranje. Miljković je počeo da šapuće Ivani i Stefanu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Luna bi prošla kao Mina, samo u spoljnom svetu. Garantujem vam da bi bio nasilan prema njoj. Ne bi se ona lepo provela s njim. Ubio bi je od batina da nastane svađa u četiri zida. Hvala bogu, pa je to na vreme prekinuto. Nemam ja ništa protiv njega, da me ne shvatite pogrešno, ali video sam kako se dečko ponaša. On je milion puta povredio sebe kako ne bi udario Lunu, a zbog čega? Zato što ne može da kontroliše bes, a morao je samo zato što je pred kamerama. Kapirate o čemu pričam, isto tako sada Mensur radi, samo on ne uspe uvek da se iskontroliše - rekao je Marko.

Đedović: Edo je proganjao Kaću Živković

Tara Simov i Marko Đedović nisu imali lepe reči za dečka Dragane Mitar, koji se preksinoć suočio sa Kaćom Živković, čije ime se provlačilo nekoliko meseci u rijaliiju, u kontekstu da je bila s njim. Oni su otkrili da je Edis Fetić proganjao Katarinu Živković pre "Zadruge" i da joj se zbog toga izvinjavao.

- Edo se izvinjavao Kaći. On je druga Miljana Kulić, progonitelj poznatih. On je nju proganjao, jurio je, pa je posle ogovarao. Trebalo je da ga pljune - rekao je Đedović.

- Kaća je rekla da su oni poznanici, a ne drugari - dodala je Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Neđa

09.07.2020 07:18

I Marko Miljković je agresivac. O tome Luna ne sme da priča. Jednog dana će ispričati kao i njena majka, ali biće kasno.

Riza

09.07.2020 08:23

Makro je takodje agresivac.

Melanija

25.10.2020 04:18

Miljkoivć je džiber iz Brusa. Sloba je za njega gosodin,Mačo muškarac, za poželeti.Ludo je voleo Lunu kao i ona njega.Nikada onii jedno drugo preboleli nisu.Drugo, veći agresivaci protuva ,manipulator i prevarant ne postoji od ovog iskompleksiranog i besposličara.Uništiće Lunin život, folirant.Nema osnove elementarne kulture, njegovo ponašanje prema Luni i Anabeli smo videli. On je prostak, nije dostojan Slobi kofere da nosi do aerodroma.

Kaja

25.11.2020 20:33

Ma more marš sve troje komentatora više mene !