(VIDEO) Sloba Radanović odlepio za ovom zadrugarkom?! Celu noć ga je gledala zavodljivo: Posvetio joj je pesmu, svi su SVE videli! PRŠTI sve između njih!

Autor:

Zadruga

08.07.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne žurke došlo je do haosa između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Tada joj je Iva Grgurić rekla kako je videla Milicu Kemez da je zavodljivo gledala Janjuša, pa je Maja otišla u sobu i posvađala se sa Borom Santanom koji je u romansi s Kemezovom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Nakon što je čuo da je Iva rekla kako je Milica gledala Janjuša, Bora je pitao Maju da li je ona videla kako je Grgurićeva posmatrala Slobu Radanovića tokom žurke.

- Posvađali se Janjuš i ja, i ja kažem Miljkoviću: "Ti si zlatan" - rekla je Maja Đedoviću, pa se obratila Bori: "Ja sam samo rekla ono što sam videla. Videla je i Iva!"

- Praviš scene bezveze. A Iva je videla? A jesi ti videla kako Iva gleda Slobu? To nisi videla? - govorio je Bora.

- To me ne zanima - rekla je Maja.

Inače, Radanović je jednu pesmu posvetio Ivi tokom svog nastupa sinoć u "Zadruzi", pa komentatori na društvenim mrežama procenjuju da će među njima sigurno biti nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Olga

08.07.2020 10:11

Svi su gledali u Slobu. I muški i ženski zadrugari. Pevao na sceni i normalno je da su ga gledali.