NIKAD NIJE SAMA! Komšije progovorile o Luni nakon izlaska iz Zadruge: Evo ko joj ne izlazi iz stana!

Autor:

Zadruga

07.07.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaju domaći mediji, Luna Đogani ne izlazi iz svog stana od kada je napustila rijaliti. Rešila je da se povuče i u miru sačeka finale! Međutim, kako otkrivaju njene komšije, Luna nikada nije sama, i uvek je neko posećuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Da sve bude gore, odmah su se pojavili njeni neprijatelji koji joj žele zlo, pa planiraju da Marka natruju kada izađe kako je Luna noći provodila sa drugim frajerima, te da mu je bila neverna!

- Od kada je izašla iz Zadruge, Lunu viđamo samo ujutru, kada izađe do prodavnice. Ne ide nigde uveče, ali je uvek neko kod nje - započinje priču Lunina komšinica i dodaje:

- Srele smo se pre neko jutro u prolazu i vidim da je fino raspoložena. Kaže da je srećna jer su jo pesme baš bile slušane dok nije bila tu. Hoće da se fokusira na karijereru. - nastavlja ona.

Znam da joj redovno dolazi brat Adam, tetka Nađa, onaj njen drug Savo i Pavle... I Nina je sa njom stlano, prave joj društvo i gledaju zajedno Zadrugu - objašnjava komšinica i dodaje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Međutim bojim se da joj opet spremaju spletku. Ima ona koliko hoćete neprijatelja, mnogi su ljudi zlobni! Čula sam da planiraju da je otkucaju kod Marka čim on izađe, kako je menjala muškarce svake noći i da su mnogi dolazili kod nje! Hoće da ga ubede da ga je varala! Ma strašno mi je to više, ne znam šta je ta devojka kriva. - zaključuje komšinica.

- Prošla je pakao a nikoga nije ugrozila, šta više oće od nje! Doduše raduje me pošto vidim da ima odličan odnos sa Markom, a nije u problemu sa Anabelom i Gagijem. To je najvaćnije, pošto kada nema probleme može na miru da se odmori, a onda i da se baci na posao. I treba da bude uspešna pevačica, ima ona u sebi taj, kako vi kažete X faktor. Pa je šteta da ga ne iskoristi. Nadam se da Marko neće nasesti na te lažne dojave o prevarama, pošto kod nje dolaze samo prijatelji i rodbina. Baš je meni rekla kako će dati sve od sebe i da želi da ostane sa njim celoga života - završava komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading