(VIDEO) PRED FINALE IZVADIO KEC IZ RUKAVA! Miljković otkrio pikanterije o sebi za koje niko ne zna! Šokirao sve!

Autor:

Zadruga

07.07.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković odlučio je da zadivi mlađe zadrugare od sebe i to Nikolu Orozovića i Mateju Matijevića, koji su bili iznenađeni načinom na koji je dečko Lune Đogani uzdizao sebe.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko Miljković

Između ostalog Gagi Đogani ispričao je svoju anegdotu o obaranju Instagram profila, a jedno vreme je tvrdio da je za to kriva njegova bivša supruga Anabela Atijas, odnosno njeni obožavaoci. Miljković je potom potegao priču i objasnio kako se profili verifikuju, te je počeo sa pričom o njegovoj karijeri.

- Čovek koji radi za Instagram mi je rekao da se najviše Gugl gleda, oni ti skreniraju, gledaju, ako ne znaju engleski, oni prevedu, koliko teksta izlaze kad ukucaju tvoje ime, tačno imaš tu statistiku tamo. Imaš i na Vikipediji. Ima me na Vikipediji, ima me svuda, ja sam tu od 2006 godine. Moja biografija, ko sam i šta sam... Uđeš na Vikipediju i vidiš kad je osnovan tekst, ne znam pre 10 godina, a stvarno mi je pre toliko, tu ne možeš da zaj*beš čoveka, to nije automatski, to sve rade ljudi. Ne mogu oni tek tako da oni štancuju ove, pa to bi bio haos - veličao se Miljković.

Miljković se dotakao i svađe sa Lunom tokom proslave 25. godina od postojanja Pink televizije, o čemu se već pričalo za crnim stolom ranije. Iako je Miljković tvrdio da je svađa nastala zbog obaranja njegovog profila, zadrugari i nisu mnogo poverovali u tu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading