Sloba otvorio dušu: GODINU I PO DANA NISAM IMAO SEKS SA KIJOM!

Autor: M. Š.

Zadruga

22.10.2017

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv Nadice, Kijine majke i još uvek zakonite tašte Slobodana Radanovića, otvkrio je mnogo toga. Sloba je bio iziritiran nekim njenim rečima i nakon kraćeg ubeđivanja voditeljke pristao je da progovori o braku sa stjuardesom u kojem mnogo toga nije funkcionisalo već duže vreme.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Slobodan Radanović i Kristina Kockar

Nadica se uključila uživo u program i ispričala kako je njena ćerka Kristina zbog brutalne i javne izdaje bila na lekovima i infuziji, ali da je sada bolje i da se polako oporavlja. Kijina majka je potencirala na jednoj reci, a to je izdaja i samo je jedno pitanje imala za zadrugara, a to je : "zašto na tako brutalan način?".

Sloba se opirao da na početku da potpuno precizan odgovor na ovo pitanje, ali na potenciranje te teme i da je sada pravo vreme kada on treba da otvori karte, iskusna  voditeljke Dušica uspela je da izvuče svašta nešto od pevača:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

-Ja sam milion puta bio izdan, godinu i po dana se osećam kao da sam u vezi sa sestrom, naš odnos se sveo na bratsko-sestrinski odnos - rekao je Sloba što je odmah navelo nekog zadrugara da prokomentariše:

- Znači seksa nije bilo!

- Nije u pitanju samo seks, i to je, ali nisam ja čovek kojem je to najbitnija stavka u životu, kome je normalno da mu žena ne da da je dodirne i pomazi! - pričao je posramljeni Slobodan.

Svi su ostali u šoku nakon ove njegove ispovesti, pa je čak i Jelena Golubović ostala bez komentara.

Pogledajte celu priču u videu ispod:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sonja

29.10.2017 12:05

Kakva deca. Kao prvo jasno je da postoji nesto izmeđju njih i pre zadruge. Dragan stvari, jedva jeg docekao da dobijem signal od majke pa da krene da se valja sa njom. Kakva roditelji kakva god dag jeg ta Kia, volela jeg njegova majka ili ne realnije i hriscanski da savetuje sina da se suzdrzi da se ponasa normalno pa kad izadjes skaci na svaku. Tako se danas vaspitavaju deca. Svaki roditelj podrzava svoje i ako sve radi pogresna. Kaze im sine seks jeg za lJude. Volite se. Najvise me nerviraraju roditelji koji deci daju lose savete . Gledaju decu kako im vataju po ceo dan i podrzavaju ih. Stasno. Neko ce reci 21 vek.