(VIDEO) ŠUTNUO MAJU PRED SAMO FINALE! Marinkovićeva dobila histeričan napad, RAZBILA flašu, staklo svuda: Janjuš van sebe!

Autor:

Zadruga

07.07.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je bilo napeto u Beloj kući jer su finalisti počeli da napuštaju rijaliti. "Zadrugu 3" a prvi među njima bili su Branislav Radonić Brendon i Dragana Mitar. Međutim, svađe nisu mogle da izostanu ni ove noći, pa su se Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Maja Marinković raspravljali, a sve je počelo kada je on podignut za crnim stolom kao jedan od kandidata za ispadanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Ovo je prevazišlo svaku meru! Majo, ne možeš me više, znam da idem kući uskoro! Niko me sada ne zanima! Zanimala si me dok me nisi udarila, sve je gore i gore. To kad izađeš, nađi nekog koga ćeš da štipaš i udaraš, ovde si imala priliku mene, j*biga sam sam kriv! - pričao je Janjuš.

Maja je zatim dobila napad histerije zbog Janjuša, jer je on naprasno odlučio da raskinu. Iako je pokušala da spusti loptu i da popričaju na fin način, Janjuš je nastavio da je provocira, te je Maja dohvatila flašu i razbila o zid. Nju je u ekonomskom dvorištu pokušao da smiri Gagi Đogani.

- On je hladnokrvan, boli ga d*pe za mene! Odgovara dvosmisleno, ja ga najnormalnije pitam šta se desilo, nisam mu ništa zabranila, samo sam mu rekla na koji način. Mi smo dva različita sveta, pogledaj šta radim bre, svaki put! - kukala je Maja.

- Ako ne ide, onda ne ide Majo, vi se svaki dan svađate! I drugi parovi se svađaju, ali zbog sitnica. On možda sada nije raspoložen za razgovor, a ti hoćeš da rešiš baš sada - pričao je Gagi.

- Sad kad su ga podigli, znaš kako mi je bilo krivo! Jako je sebičan! Laže, sve laže čovek, ali šta vredi kad ga volim! On ne zna ni sam sa sobom šta hoće! Meni takav muškarac ne treba, ja se ponižavam ovde, ali ako smo već ovo uradili, kako može da me gleda u ovom stanju. Moj Taki ovo gleda - jadala se Maja.

- Nije dovoljno da samo jedno voli, ako je njemu stalo, on će se vratiti, tražiće razgovor sa tobom, ti se ponižavaš! Zamisli kako je tvom tati, sramotiš ga, on to nije zaslužio, ti njega predstavljaš ovde, on te je odgajao - pričala je Ermina.

- A ti si rekao njima da ćeš da se vratiš svojoj ženi i da nećeš birati sredstva? Jesi li rekao to? Sad mi je to rekao Mića! Jesi li rekao to? Odgovori mi! Odgovori mi na pitanje! - urlala je Maja.

- Kao prvo, kako Mića može da zna šta sam pričao? Kao drugo, maltretiraš me, Majo ne želim da se svađam! Danas sam ti rekao, ženo, blamiramo se više! Kome da se vratim? J*bao te Mića! Ti ovo namerno radiš Majo, ovo je dno dna! - zaurlao je Janjuš.

Činjenica je da kako vreme odmiče, Maja i Janjuš se sve više slažu kao "rogovi u vreći". On se kaje zbog svega što je uradio i pribojava se susreta sa ženom i ćerkom, dok Marinkovićeva želi da sa njim nastavi vezu napolju i nudi mu da živi sa njom. Kako će se situacija između njih dvoje dalje odvijati, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading