JANJUŠ PREVARIO ŽENU ČETIRI PUTA! Oženjeni zadrugar ne može da odoli atraktivnim devojkama

Autor:

Zadruga

07.07.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš prevario je ženu sa četiri poznate devojke u rijalitiju, dok je sa tri imao seks skriven od oka kamera na imanju u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

Bivši košarkaš šokirao je domaću javnost kada je u "Zadruzi 3" ozvaničio ljubavnu vezu sa starletom Majom Marinković, s kojom svakodnevno ima seks i ne krije se uprkos činjenici da ga u spoljnom svetu gleda žena Ena i ćerkica Kruna, koju voli više od života. On je pre neko veče za crnim stolom priznao da je bio sa četiri devojke u vreme boravka u "Zadruzi 1 i 3". On je slab na silkonske lepotice i, po svemu sudeći, ne može da im odoli.

Rijaliti je došao do njegove prijateljice kojoj se poveravao, pa nam je ispričala o svim detaljima koje joj je rekao.

 

Bivša iznela sve o abortusu!

Izvesna Marina K., koja ima 29 godina, imala ljubavnu aferu sa Markom Janjušem pre dve godine. On joj je tada, prema njenim rečima, napravio bebu, a onda je naterao da ide na kiretažu.
- Taj čovek je sve samo ne žrtva. On glumi žrtvu, mušku žrvu. Pogan je i perfidan. On je sve, samo nikako žrtva. Mi žene smo njegove žrtve. Ja, Maja i njegova Ena. On je najveća ljiga od čoveka koga sam ikada u životu srela u upoznala. Kada je pobegao iz "Zadruge 1", u meni je našao utehu zbog neuspeha koji je prošao. Sve je počelo na Instagramu, a završilo se u mom stanu. Kleo mi se u ljubav, da će ostaviti ruinu od žene. Posle dva meseca ostala sam trudna, tada je rešio da me šutne kao psa. Nije želeo da čuje za mene. Do tada je bilo sve savršeno, a kada je čuo da sam noseća, odlepio je - rekla je Janjuševa bivša za medije i potvrdila našu priču.

 

- Nije samo Marko krivac, krive su i te žene, one su ga zavele, videle su da pilji u njih, da ne može da im odoli. Sve je to ista vrsta žena, namiguše koje su ušle u rijaltii da se bore za opastanak, pa im je on bio odlična žrtva tako labilan i izgubljen. Pričam ovo zbog njega, da razotkrijem kakve su to nemoralne devojke. I da Ena zna da nije njegova krivica. U prvoj "Zadruzi" je odlepio za Sarom Reljić i tu je sam kriv jer mu ona nije dala povoda, nije čak ni gledala u njega. On je balavio za njom, gutao je pogledom i pisao joj ljubavna pisma. Tako plava, slatka, njegov tip žene. Kada je pismo došlo do produkcije, on se povukao. Ko zna šta bi bilo sa Sarom da nije ispalo tako - počinje Janjuševa drugarica koja nije želela da je imenujemo zbog njene porodice i prirode njenog posla. Ona kaže da je posle lepe Reljićeve, kao uteha, uletela Ana Korać, za kojom je takođe odlepio, ali, kako dodaje, ona je kriva jer ga je zavela:

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Maja Marinković

Eni se pravdao kako su to mediji samo napumpali, da je produkciji bila potrebna dobra priča

- Ta silikonka je opasna zmijica. Gledala ga je, gutala pogledom i zavodila na svakom koraku dok nije zagrizao mamac. "Kad me je pogledala, utroba mi se pomerala svaki put. Od njenog pogleda sam bio hipnotisan i nisam znao gde udaram. Video sam da hoće seks sa mnom. Da me želi kao nikada. Jedne večeri smo se zavukli u štek i desilo se. Nikada to ne bih rekao javno. Bilo nam je prelepo, ali ostalo je na tome", rekao mi je tada on. Eni se pravdao kako su to mediji samo napumpali, da je produkciji bila potrebna dobra priča i da je to razlog što su to plasirali. Ona mu je mučenica poverovala. Šta će žena, kao svaka žena, majka, želi da sačuva dom - nastavlja Janjuševa drugarica.

Nakon što nam je priznala za dve afere koje je imao, usledilo je zatišje i pauza tokom "Zadruge 2", a onda je ušao u treću sezonu. Iako je obećao ženi i porodici da više neće biti ispada i da neće pristati na igre produkcije, desio se haos.

 

Radanović prevario Kiju sa Lunom!

Sloba Radanović je prvi preljubnik rijalitija kada je tada anonimnu suprugu Kristinu Kiju Kockar prevario sa blogerkom Lunom Đogani.
Prevara se desila na samom početku prve sezone "Zadruge". Njih dvoje su se spanđali, a on se pravdao da je njegov brak već bio pred krahom. Na pola sezone ušla je Kija i nastao je haos. Borba trojke podelila je javnost. Luna je dobila epitet ljubavnice, Sloba preljubnika, a Kija epitet napaćene i prevarene žene. Svi su izvukli korist iz ove priče. Radanović je postao tražen pevač, Kija je postala pevačica, dok je Luna takođe započela muzičku karijeru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić

Izvor blizak produkciji kaže da je Janjuš ozbiljno psihički poljuljan i da mu je krivo jer je ponovo obrukao sebe i ženu.

- On se ove sezone zagledao u starletu Ivanu Šopić, koju nije mogao da gleda koliko ju je želeo. I ona je videla da je slab na nju, neprimetna u moru zgodnih devojaka bacila je mamac na njega. Nije časio ni časa i prihvatio je igru. Kroz nekoliko dana su se spanđali i imali seks. Produkcija je sve videla, ali neće da puste snimke jer su sramotni. Sve se vidi. Gori su od Nadežde Biljić i Mikija kad su se seksali na Vaskrs u "Zadruzi 2".

Ivana ga je šutnula, a onda javno priznala da su imali aferu. Ni to ga nije pokolebalo da naskoči na četvrtu ženu iz rijalitija. Nakon Sare, Koraćke i Šopićke, Janjuš se smuvao sa Majom Marinković. Niko ne zna kako jer on nju nikada nije simpatisao. To sa njom je otišlo predaleko i sada se seksaju otvoreno. Kamere snimaju njegov blud i razvrat svakoga dana. Dopustio je da ga jedna jeftina starleta bije. I sam je za crnim stolom priznao da je slab na silikonke i da je bio sa četiri devojke u "Zadruzi".

Poslednja, tačnije Maja, doći će mu glave - završava izvor blizak produkciji koji je odlično upućen u sva dešavanja na imanju i Šimanovcima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

07.07.2020 09:10

Janjuš razočarenje ,,plače za ćerkom" loš roditelj i čovek da ima visinu ali praznu glavu a kao košarkaš nevidim da se pokazao a Ena netreba ni da ga pogleda !