Družili se i pre Zadruge: Objavljena fotografija Lune i Slobe stara nekoliko godina!

Autor:

Zadruga

05.07.2020

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su učesnici Zadruge imali prilike da pogledaju svoje uspomene. Ređali su se klipovi Anabele i Gagija, Marka Miljkovića, Janjuša i Maje, ali definitivno niko nije očekivao da će sve šokirati snimak Mirka Gavrića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna

Mirko je sa setom gledao svoje stare fotografije, neke od njih su sa dragim prijateljima među kojima je Anabela Atijas, zatim sa bivšom suprugom Draganom, kao i sa folk divom Cecom Ražnatović, koju je pratio na njenim turnejama.

Ipak, najviše pažnje je privukla fotografija sa Mirkovog venčanja, koje se desilo dve godine od početka prve sezone Zadruge, a na njoj se nalaze Gavrić sa suprugom, Anabela sa ćerkama Blankicom, Ninom i Lunom, ali i Sloba Radanović koji je stao tik uz Đoganijevu.

Anabela se iznenadila kada je videla ovu fotografiju i vrisnula, što su primetili i gledaoci Jutjub kanala "Zadruga Official". 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna na Mirkovoj svadbi

"Vidi kako je skočila čim je videla Slobu", napisao je neko od korisnika u komentarima.

I tako, život piše romane, ko bi tada rekao da će Luna i Sloba izazvati pravi bum na javnoj sceni, vezom u "Zadruzi", kada je Radanović prevario svoju suprugu Kiju Kockar, pobednicu istog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading