(VIDEO) OVO SU SVI ČEKALI! Susret Ane i Sanje oči u oči: Stankovićeva se obratila Koraćevoj, ono što joj je rekla ZGRANULO JE MNOGE!

Autor:

Zadruga

05.07.2020

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna atraktivna zadrugarka, Ana Korać večeras je nastupila sa provokativnim kostimom na ,,Karaoke obračunu" uz pesmu Šabana Šaulića ,,Odlaziš".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i Sanja

Koraćeva je uz ovu narodnu pesmu skinula sa sebe kožnu jaknu i pustila glas, a zadrugari su je podržali tako što su joj aplaudirali sve vreme. Nakon vrelog nastupa ove atraktivne zadrugarke, bila je suočeva sa komentarima stručnog žirija.

- Nisam ljuta, rekla mi je Jovana da misliš. Moram da te pohvalim, nikad lepše nisi izgledala, ali prezgodna si. Oduševila si me! - rekla je Sanja Stanković.

- Ja moram da ti kažem, od kad sam otišla, ti si se opustila. Mada na stranu to, izgurala si ovo muški, nedostaješ mi i ljubim te puno! Mogla si, ja znam da znaš ovu pesmu, mnogo si zategla taj rep - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Nadam se da ćeš podariti jednog sina Kekiju (Davidu) - rekao je Bane Čolak.

- Imaš pozdrave od Aleksandra iz Šapca, izvinite, ali moram da kažem. TI si žena avion - rekla je Milica Dabović.

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading