(VIDEO) BRUTALNO RASKRINKAVANJE! Sve izašlo na videlo: Ovaj Zadrugar je bio u vezi sa našim POZNATIM glumcem?!

Autor:

Zadruga

04.07.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez uputila je pitanje Mini Vrbaški o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem i rečima koje je izgovorio za njenu majku Ivanu Vrbaški.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen

- Da li smatraš izdajom to što ti je dečko nazvao k*rvom i ti se posle pomiriš sa njim i spavaš - pitala je Milica Minu.

- I tebi je Bora svašta rekao, pa si se pomirila sa njim, ali nema veze, neću da mešam Boru. I ja sam njemu sve i svašta rekla, on se izvinio mojoj majci i eto. Pitaću Brendona, kako komentarišeš Šopićku i Stefana? - objasnila se Mina.

- Komentarišem ih vrlo gotivno, seksualno, upali su u krize, ali to uspešno prevazilaze. Mislim da su super par i da će biti u vezi. Ja moram zbog verodostojnosti da kažem, kratko da kažem, s obzirom na to da si mi sinoć pričao, nema potrebe da se ljutiš, za Orozovića, gde sam ja bio u šoku, prvo si mi naveo da je sve lažirao ovde i da ću se iznenaditi kada budem saznao neke stvari i onda si mi rekao nešto, gde sam ja rekao da ću morati da kažem i da pitam. Voleo bih da sve što si mi sinoć ispričao, da njemu kažeš u lice, rekao si mi da je škrtica, da je pokvaren, rekao si mi da znaš da je bio u vezi sa jednim glumcem, ja sam te pitao sa kojim, ti si rekao da je poznat - rekao je Brendon.

- Sve ovo što si ispričao, ja sam Nikoli ispričao odavno, a sve ono što sam ti jutros ispričao sam se šalio. Meni je jako zanimljivo da gledam vaš odnos - tvrdio je Gavrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading