Stanija ponovo u klinču s Kristijanom: Starleta potpisala ugovor za "Zadrugu 4", pa počela sa pripremama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević prekjuče je potpisala ugovor sa produkcijom TV Pink i zvanično ulazi u predstojeću "Zadrugu 4". Ekipa emisije "Paparaco lov" u stopu je pratila kontroverznu starletu, te su je uhvatili na ulasku u zgradu Pink televizije, gde je došla na zaključenje ugovora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija i Kristijan

Sada je izvesno da će pobednica "Farme 6" biti rame uz rame sa nekadašnjim rijaliti-partnerom Kristijanom Golubovićem, a verujemo da gledaoci noćima neće spavati i da će pratiti sva dešavanja.

- Dobrojevićeva je svesna kakvo je stanje kod nas i u svetu, te da posla nema nigde, a ni načina da se zaradi novac. Kako je rijaliti njen teren i već nekoliko puta je bila deo istog, ona se odlučila za sigurnu varijantu. Produkcija joj je ponudila odličnu cifru i ona nije mogla da ih odbije ni pod razno. Te pare svakako ne bi mogla da zaradi sada kada je situacija sa koronavirusom neizvesna - rekao je izvor.

Produkcija joj je ponudila odličnu cifru i nije mogla da ih odbije ni pod razno, tvrdi izvor

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Dobrojevićeva je svesna da će se u Imaginarijumu boriti protiv Golubovića jer je on potpisao ugovor pre nje, tako da je i njegovo učešće sigurno, ali je to ne plaši.

- Stanija se ne plaši nikoga i ničega. Čak ni Kristijana, sa kojim je već imala loše iskustvo kada je morala da mu da pola para od prve nagrade iz "Farme 6". Ovoga puta ona se neće zbližavati sa njim - kaže dobro upućen izvor.

Kako dalje saznajemo, Stanija je već počela da se priprema za "Zadrugu 4". Kupuje krpice i ide na tretmane da bi bila što svežija i lepša. 

Stanija kupila njivu u Rumi

Stanija je nedavno prodala svoj stan u Novom Sadu i za taj novac je kupila njivu u okolini Rume. Ona je za luks garsonjeru od 55 kvadrata u Novom Sadu dobila čak 55.000 evra i od toga kupila stan u izgradnji u Rumi. Na njivi koju je navodno takođe kupila planira da gaji pšenicu, kukuruz i ovas, pa se čini da je Dobrojevićeva, osim adrese, odlučila da promeni i zanimanje.

- Hoću da sadim ono što mi treba za proizvodnju kozmetike - rekla je Stanija za domaće medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading