ŠOK! Ispovest Janjuševe prve ljubavnice: Naterao me je da abortiram i pobegao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je javno prevario suprugu Enu sa starletom Majom Marinković pred kamerama televizije Pink, isplivali su detalji preljuba Marka Janjuševića Janjuša koje je imao pre "Zadruge 3".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

Kako saznajemo, Janjuš je napravio dete ljubavnici posle završetka "Zadruge 1", a potom je naterao na abortus. Oglasila se izvesna Marina K, koja ima 29 godina i koja tvrdi da je imala ljubavnu aferu sa Janjušem pre dve godine. On joj je tada, prema njenim rečima, napravio bebu, a onda je naterao da ide na kiretažu.

- Taj čovek je sve, samo ne žrtva. On glumi žrtvu, mušku žrtvu. Pogan je i perfidan. On je sve, samo nikako žrtva. Mi žene smo njegove žrtve. Ja, Maja i njegova Ena. On je najveća ljiga od čoveka koga sam ikada u životu srela i upoznala. Gledam ga tamo kako plače i kumi, prodaje priču da je samo sa onom mučenicom Majom prevario ženu, a zna da to nije istina. Janjuš je deset godina u braku, a za tih deset godina više je posvećivao pažnje ljubavnicama nego majci svoga deteta - kaže naoštrena ljubavnica.

Janjuševa bivša: Urlao je da ga moje kopile ne interesuje i da ga se rešim kako znam i umem

Marijana je rešila da otkrije i kako se ophodio prema njoj Marko, kao i zbog čega je tek sad progovorila o svemu.

- Mi smo imali tajnu vezu koja je trajala dva meseca. Znam, kriva sam jer sam pristala na to. Plašila sam ga se, ne znam zbog čega, ali imala sam dozu straha. Nikada nije digao ruku na mene, ali je bio pogan na rečima. Užasne reči je znao da izgovara kada poludi, možda sam se zbog toga bojala da me ne prebije, pa sam ćutala u povlađivala mu u svemu. Vidim da i tu nesrećnu Maju psuje i vređa. Ali ona i nije za bolje - kaže Marina za Star.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Marko sa ženom Enom

Za kraj je ostavila najpikantnije detalje njihovog odnosa, a tiču se njihove zajedničke bebe, koju joj je bivši košarkaš napravio.

- Kada je pobegao iz "Zadruge 1", u meni je našao utehu zbog neuspeha koji je prošao. Sve je počelo na Instagramu, a završilo se u mom stanu. Kleo mi se u ljubav, da će ostaviti ruinu od žene. Posle dva meseca ostala sam trudna, tada je rešio da me šutne kao psa. Nije želeo da čuje za mene. Do tada je bilo sve savršeno, a kada je čuo da sam noseća, odlepio je. Od tog momenta nastao je pakao od života. Ustanovila sam da sam trudna. Nadala sam se da će biti srećan, a on je postao monstrum. Urlao je da ga moje kopile ne interesuje i da ga se rešim kako znam i umem. Plakala sam na sav glas, a on mi je rekao da se ne foliram. Optuživao me je da sam dete, kako je on rekao, sklepala ko zna s kim i da hoću da mu uvalim očinstvo. Posle toga sam sva slomljena zakazala abortus i sve platila. Obavestila sam ga da sam se rešila bebe, sinovao je poruku i blokirao me na svim mrežama. Maja bolje da se reši gada, a Eni poručujem da i ona ostavi taj šljam - završava izvesna Marina.

Foto: youtube.com/printscreen

Erminu otac mrzi jer je žensko!

Ermina Pašović vuče traume jer je rođeni otac ne podnosi i ceo život joj je nanosio samo neprijatne udarce. Njena bliska prijateljica ispričala je da je starleta iz Bosne imala užasno detinjstvo zbog oca monstruma, a kasnije i tinejdžerske dane.

- Njen otac je želeo sina, ali pošto ima samo Erminu, veoma se ružno ponašao prema njoj od kada se rodila. Kada bi nešto želela, nikada joj nije kupovao, već je morala da radi za raspust po mesarama kako bi zaradila pare. Zato je i otišla u Beč da živi, da pobegne od oca. Teško joj je jer nema podršku najbližih - izjavila je Erminina prijateljica, a ovu priču je potvrdila i sama starleta u "Zadruzi".

- Moj otac je takav, nikada se neće promeniti. Pa on nikome iz familije nije dozvolio da dođe na moju svadbu. Mama i baka su krišom došle i od tada majka spava u mojoj devojačkoj sobi, a sa njim skoro i da ne govori. Jedinica sam mu, ali me ne voli - rekla je Ermina jednom prilikom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja šamarala Janjuša, on je psovao na sav glas!

Maja Marinković poludela je nakon kraće rasprave sa Janjušem, pa je počela da ga štipa, šamara i udara. Nakon šamara koji je opalila bivšem košarkašu, starleta je nastavila da ljubomoriše i pravi haos, a kada je čula šta on priča, ponovo se zaletela na njega.

- Neću da se smirim, nema komunikacije nikakve - urlala je Maja i krenula na njega.

- Pomerite je što pre od mene! Pomeri se, je*em ti majku nenormalnu. Bolesnice, završila si sa mnom. Gadna, budalo - urlao je Janjuš.

- Hoćeš da ga diskvalifikuješ, pomeri se - vrištala je Ermina i sklanjala Maju.

Mića je uspeo da odvoji Maju i da je odvede u pab da je smiri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading