(VIDEO) NEVIĐENI HAOS U ZADRUZI! Mića i Mensur nasrnuli jedan na drugog: Zemljotres u Beloj kući, sve odzvanja!

Autor:

Zadruga

30.06.2020

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević upitao je zadrugare da prokomentarišu pomirenje Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, a prvo je podigao Lepog Miću i upitao ga da li se kaje što je branio Minu

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Haos

- Meni ne može da kaže neko da maltretiram nekog, naročino neko ko neke stvari nosi u sebi. Napolju se sve zna, mene može da osudi samo čovek koji je časniji od mene - urlao je Mensur.

- Ja sam se pre dve noći vikao na Minu i pitao je šta radiš - rekao je pevač.

- Mene je napao i rekao mi: "Što napadaš devojku, nasilniče, šta hoćeš od nje" - naveo je Ajdarpašić.

- Mina je doživela maltretiranje od njega, isto tako i on od nje. Ona je prikazana kao pas, to je najveće maltretiranje, ja sam njega vezao tamo kao razjarenog bika, ja i Miljana smo ga smirivali - naveo je Mića.

- Ja sam tebe pobedio kad si shvatio da sam bolji od tebe - rekao je Mensur.

- Sram te bilo g*vno jedno, plačip*čko, jesi psihopata i šta? Smeće jedno smrdljivo, j*bem te u usta, p*čko jedna, smradu, ološu, s*ršim ti u usta, p*čko smrdljiva. Sedi dole, slino - urlao je Mića.

- Ja njega neću vređati na ovaj način - rekao je Mensur.

- Pseto, keru, g*vno, j*bem te u usta, pseto ljudsko, ološu, smradu, ljigo, p*čko reci nešto! S*ršim ti u nozdrvu - urlao je Mića.

- Bila je drama, obezbeđenje je bilo u izolaciji, ne znam kome je Mina pričala, meni su svi pričali, sela je kod mene, zapalila cigaretu - počela je Zorica, a Mića je nastavio da urla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading