(FOTO) Osman ima dokaze da je Šopićka bila sa ovim muškarcem? Stariji Karić spreman da je raskrinka, ne želi da je vidi više pored Stefana!

Autor:

Zadruga

28.06.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je na početku podržavao ljubavnu romansu svog sina Stefana Karića sa Ivanom Šopić u "Zadruzi 3", Osman Karić odnedavno ne želi ni da čuje za nju, kao ni za njihovu vezu.

RepublikaFoto: www.instagram.com
Osman Karić

Sinoć se za crnim stolom povela tema o muškarcima sa kojima je Ivana bila u spoljnom svetu, a reklo bi se da je Osman mnogo toga o ovome saznao, budući da je sada na društvenoj mreži spomenuo izvesnog Žapca i Šopićkino letovanje sa njim na Ibici.

- Svi su protiv mene. Kome se uvaliti u ''Zadruzi 4''? - priča Ivana u klipu koji je Osman objavio na svom profilu na Instagramu, a on je imao brutalan odgovor na ovo.

- Ivana, ko je Žabac, kako ti je bilo sa njim na Ibici??? U Zadruzi 4 budi sa crnim đavolom, ali sa Stefanom nećeš biti - poručio je Osman putem društvene mreže Instagram, a klip koji čuva kao dokaz protiv Ivane Šopić, nalazi se u njegovom vlasništvu na privatnom profilu, i po svemu sudeći čeka Stefana da izađe iz "Zadruge".

Foto: instagram.com/karic_osman
Osmanova objava

Ko je spomenuti Žabac sa kojim se Ivana navodno baškarila na Ibici, kao i kako će ona reagovati na ove navode Stefanovog oca, ostaje da saznamo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Ivana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

28.06.2020 20:36

Takve su sponzoruše.