Biće pi*vajza sa Davidom! Edov drug odlučio da progovori o svemu: Fetić je zaljubljen Koraćevu, daće sve od sebe da je osvoji kad izađu iz rijalitija!

Autor: Star

Zadruga

28.06.2020

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edo Fetić definitivno nema više ništa sa Draganom Mitar, a njegov drug iz Novog Pazara ispričao je za da je on u stvari zaljubljen u Anu Korać! Edo je navodno Ani još pre godinu dana lajkovao slike na Instagramu, s namerom da je kontaktira i smuva!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

- Edo ne oseća ništa prema Dragani, on se sa njom zaneo, to je bila samo strast i ništa više! Voli samo Zilhu, ali zna da mu ona nikad neće oprostiti, poznajem ga jako dobro. Inače sam siguran da je zaljubljen u Anu Korać i to odavno, zato su česte svađe sa Draganom i nastale. Pa, čim je David izašao, on se odmah približio Ani, otkriva Edov drug i nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

- Po ceo dan sede, ćaskaju, pa u pogledu mu se vidi da je opčinjen sa njom, kao neko kuče. Mislim da i David to vidi, a ni Ana nije luda. Čak je i Dragana rekla: ‘Opet se zaljubio kao tele!’ Svi vide koliko je on opčinjen Anom i koliko je srećan što David nije tu. On njoj stalno priča šta sve ima, kako voli da putuje, kao da na tu kartu pokušava da je fascinira. Rekao joj je da će da kupi stan u Beogradu, a za taj plan niko ne zna, ni ja koji dosta vremena provodim sa njim. Ana jeste tip devojke u koju on može da se zaljubi, samo se bojim da će igranka početi napolju i da će on dati sve od sebe da je osvoji. Zameriće se Davidu, biće veselo!- priča Edov drug.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana

- Možda bi se on Ani i dopao da ona nije u situaciji u kojoj jeste. Mada, Edo uvek dobije ono što želi, kada izađe i sve raščisti, možda i uspe da je smuva.. Mene više ništa ne može da iznenadi! - iskren je drug iz Novog Pazara koji nije u kontaktu sa Zilhom!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading