(FOTO) Scena koja će vas zaprepastiti! Njih dvoje će napustili "Zadrugu": Iza svega se krije opasna zavera? Internet gori!

Autor:

Zadruga

28.06.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi koji prate rijaliti "Zadruga", svesni su da su ukućani često skloni manipulacijama i igricama kako bi dobili ono što žele. Iako većina odnosa deluje iskreno i stvarno, postoje oni ljudi koji jednostavno nekima ne ulivaju poverenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Printscreen

Jedna od teorija koja kruži u fejsbuk grupama posvećenim "Zadruzi", jeste da Mina Vrbaški nije iskrena u vezi sa Mensurom Ajdarpašićem. Skeptici tvrde da Mina dobija instrukcije, kako treba da se ponaša u vezi sa njim.

Upravo na jednoj od tih fejsbuk grupa se pojavio "printscreen" snimka na kojem se vidi kako se Mina i Mića vraćaju na imanje posle kratkog izlaska.

Gledaoci su odmah iskonstruisali svoju teoriju zavere, smatrajući da će Mina učiniti sve kako bi se na prvom mestu dodvorila produkciji, a onda možda i namerno sabotirala Mensurovo učešće. 

Mnogi bi rekli da je slika sasvim dovoljan dokaz, šta vi mislite?

Foto: Printscreen
Scena koja je pokrenula lavinu komentara

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading