Sledila se kada je čula njegovo ime: Anabelu naterali da prizna ko je Muhamed Bukva, ovo je novi šok za sve!

Autor:

Zadruga

28.06.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna tajna!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Kao po običaju, život Đoganijevih je veoma zanimljiv sedmoj sili, pa su i ovaj put imali pitanje za Anabelu Atijas, ali samo zato što je Adam Đogani doprineo tome.

- Adam Đogani je u jednom intervjuu rekao da te pitamo ko je bio Muhamed Bukva, možeš li da nam objasniš - glasilo je pitanje za Anabelu Atijas.

- On je rođeni brat mog oca, moj Amidža, ne znam šta je hteo sa time Adam da kaže. Ja tog čoveka nisam videla mnogo dugo - počela je Anabela, a onda se Gagi umešao.

Više informacija iz Zadruge pročitajte ovde.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

- Znam zašto je Adam to rekao, ta priča se provlačila po novinama. Anabela i ja smo dali neke pare na berzi, išlo je to preko njega. Te pare su propale, u pitanju je 15 ili 20.000 evra - objašnjavao je Gagi.

- Ne znam šta je tu Amidža kriv, on je radio za berzu, to je propalo, svi smo ušli svesno u to. To je bilo kada je nafta propala usled ekonomske krize, prvoj Gagijevoj sestri su pare vraćene. Oni idu na to da moju porodicu predstave kao kriminalce. Sva moja porodica je visoko obrazovana, moj otac i njegov brat su diplomirali ekonomiju u Beogradu, moja sestra je glumica, druga sestra je diplomirani psiholog. Veliki pozdrav za sve njih, svi će vam reći da su moj otac i Muhamed ljudi za primer, Muhamed je bio samo radnik. Veliki pozdrav za Adama, moje četvrto dete - govorila je Atijasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading