(VIDEO) Samo nekoliko dana pred finale: Marko i Luna napustili Belu kuću!

Autor:

Zadruga

26.06.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška noć je iza Marka Miljkovića i Lune Đogani. Izabranik pobednice "Zadruge 2" sukobio se zbog nje sa Mensurom Ajdarpašićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Marko i Mensur zaratili su zbog toga što njegova devojka Luna svim silama u raspravi sa njim brani kršnog Crnogorca, te je njemu zasmetalo.

Iako se situacija u nekom trenutku smirila, bilo je očito da su oboje veoma nervozni. Oni u pojednim trenucima nisu više mogli ni da izdrže, već su napuštali emisiju.

Prvi je to učinio Marko, koji je izašao iz Bele kuće, vidno potresen i nervozan, ne bi li se smirio na svežem vazduhu.

Luna je nešto kasnije, takođe usred emisije, napustila dnevnu sobu i otišla do spavaće. Na putu zastala je kod zida na kom su bile fotografije ljubavi Ivane Šopić i Stefana Karića.

Luna je neko vreme gledala u fotografije, a potom se vratila i sela pored Marka. Podsetimo, Luna je nekoliko puta isticala da bi volela da ima idealnu vezu kao što su verenici Ana Korać i David Dragojević, a izgleda da je i njima našla zamenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

26.06.2020 10:26

Luna bi htela da ima mirnog i poslušnog dečka kao što je David, ali bira uvek suprotne tipove.

Odgovori 10 0