(FOTO) Sad je dosta! Karić ostaje bez prebijene pare zbog Šopićke: Osman besan kao ris javno uputio poruku sinu!

Autor:

Zadruga

25.06.2020

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre par dana Ivana Šopić i Stefan Karić su raskinuli jer ga je Ivana slagala i nije mu otkrila neke detalje njenog odnosa sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Od tog trenutka, Ivana se trudi na sve moguće načine da ponovo osvoji Stefanovo srce i da ponovo zadobije njegovo poverenje.

Poznato je da je Stefanov otac, Osman Karić, podržavao njihovu vezu na početku. Čak se čuo sa Ivaninim ocem i poslao joj poklon. Međutim, kako je ljubavni par često ulazio u sukobe i Osman je promenio mišljenje o njihovoj vezi. Sada se je rešio da se oglasi i da uputi poruku Stefanu javno putem svog Instagram profila.

- Karakter , dostojanstvo, obraz i čast, nekad je imao. Preko noći se promenio, kao cvet bez vode u vazi je uvenuo, mišljenje o sebi kod mene je promenio, mene razočarao. Nije više tako jak, postao je tako mlak, ispred mene sad je mrak. Šta mu se to dešava, inatom se ništa ne rešava. Sine sine, ja ti nisam Anabela, u srce da me gađas kao Lunina strela. Znaš ti dobro ko je tebi otac ne pomaze tu ni Glogov kolac. Kad izađes razmislićeš dobro, jer si K..c pobro. Hodaš sad kao Zonbi kuća ce ti biti Vila il pokretni kombi. Nisi više Supermen sad si Filip i Zola, pored nje ćes ostati bez gaća, nećes imati ni kola - napisao je Osman i pokrenuo lavinu komentara

Neki njegovi pratioci su stali na Osmanovu stranu i prokomentarisali da je u pravu i da ne može da se podrži ova ljubavna veza, dok drugi dele mišljenje da Osman ne treba da se meša u Stefanov život i da mu je Šopićka bolji izbor od Ive Grgurić. Da li ovo znači da je Osman spreman da mu uskrati sve materijalno ako nastavi vezu sa Šopićkom, ostaje da vidimo. 

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading