(FOTO) Frapiraćete se: Evo kako Aleksandra Subotić izgleda u sedmom mesecu trudnoće!

Autor:

Zadruga

25.06.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić, pravi je primer žene koja je preko pakla stigla do raja.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Naime, svi koji su pratili prethodnu sezonu rijalitija Zadruga, sećaju se njene životne drame. Ona je napustila rijaliti kao diskvalifikovana, jer je udarila Minu Vrbaški, a njen tadašnji verenik David Dragojević, ispratio ju je u suzama.

Ipak, samo nekoliko dana nakon njenog izlaska iz "Zadruge", David je započeo vezu sa Anom Korać, sa kojom je i danas u vezi i u istom rijalitiju, a da nikada zvanično nije prekinuo zaruke sa Subotićevom.

Aleksandra je uprkos životnoj drami kroz koju je tada prošla, odlučila da život uzme u svoje ruke, ponovo je ušla u rijaliti, ali drugi put dosta smirenije i sa jasnim ciljem da raskrsti sa svojim bivšim, što je na neki način i uspela, tako što je uspela da sredi svoj život i ovoga puta istupi trezveno u rijalitiju i sa jasnim adutima.

Po izlasku iz rijalitija ona je započela vezu sa biznismenom Predragom Raspopovićem Pecom, sa kojim danas očekuje bebu. Podsećamo i da ona ima, jedno dete, ćerku Magdalenu.

Ona je sada uhvaćena u Novim Sadu u društvu svoje kćerke Magdalene. Njih dve su prvo provele neko vreme u centru grada, pa se Aleksandra potom uputila u jednu privatnu klinuku na pregled.

RepublikaFoto: Printscreen
Aleksandra Subotić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading