(VIDEO) Čitavih dva minuta: Šopićka konačno progovorila o se*su sa Janjušem!

Autor:

Zadruga

25.06.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kad si sve priznala, zašto ne priznaš da si imala s*ks? Matoroj si rekla da si imala s*ks sa Janjušem i da je trajalo samo dva minuta" - glasilo je sinoć pitanje za Ivanu Šopić koja je imala aferu sa oženjenim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem, pre negove veze sa Majom Marinković.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ivana Šopić

- Nisam imala s*ks sa Janjušem. Meni je Sanja, Matorina, rekla kada sam gostovala u Amidžiju da ima neki klip. Nikad nisam imala s*ks sa Janjušem! Ja znam da postoji neki klip, ali ne znam gde je to bilo. Ja sam sigurna da sam sa Matorom pričala o mom bivšem momku. Rekla bih da sam imala s*ks! Sigurno me ljudi napolju zezaju za prstiće! - rekla je Ivana.

Novo pitanje bilo je upućeno Maji Marinković, a gledaoci su ovu zadrugarku podsetili kako njen s*ks sa Janjušem traje samo minut! Janjuš je zatim rekao i kako će se vratiti ženi koju javno vara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja

- Ja sam neko na kome se samo taj odnos slomio. Dešavale su se greške u njegovom braku i pre mene. Ja napolju ovakve stvari ne bih trpela ni dva minuta. Juče si rekao da bi se vratio ženi! - rekla je Maja.

- E, ovo ti je odličan odgovor. Ostavi me na miru, ženo! Vratiću se ženi! Ako me ne primi, živeću sam! - rekao je Janjuš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

25.06.2020 10:56

Ako je trajalo 2 minuta da li se i to računa?

Deda

25.06.2020 12:37

Ako je trajalo samo 2 minuta to se ne računa. To je peting.