(VIDEO) Stani, da ti ne bih sašio glavu! Mensur brutalno gađao Minu s čim je stigao, ona olupala jaja o njega!

Autor:

Zadruga

25.06.2020

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić posvađali su se nakon emisije "Pitanja gledalaca" u kojoj je bilo priče i o tome da se on zaljubio u zauzetu Anu Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Mina

Svađa se desila u sobi za izolaciju, gde spavaju kao potrčci Marka Miljkovića. Ovom prilikom Mina je plakala i vrištala, dok je Mensur urlao na nju, lupao vratima, šutirao stvari i nervozno šetao.

- Zašto ćutiš sad? Ne plačem ja zbog Marka, Janka ili bilo koga, nego zbog tebe - rekla je Mina.

- Jao, smiri se. Dođi ovde pored i lezi! Da li je moguće ovo? Šta je sa ovom ženom? J*b'o te mir! S tobom čovek ne može mir ni da kupi, ni da dogovori, ni ništa! S tobom mira nema! Što si takva džukela? Šta sam ja to tražio? Smrdo mala jedna! Reci, šta ja to tražim, da znam! Džukelo! Nemoj da me teraš da nikad u životu ne progovorim s tobom! K*rac ćeš da mi p*šiš, smradu jedan! - pričao je Mensur.

- To samo voliš, da ti isp*šim k*rac i da me šutneš! Ti tražiš ovo od mene - rekla je Mina

- J*baću ti majku kada izađem odavde! - rekao je Mensur.

- To je ono što ja pričam da tebe boli k*rac, da lažeš i mažeš - dodala je Mina.

- Pa kad si ovakva, bre! Ispoštuj nešto, bre! Urnišeš sve ljude oko sebe! - izjavio je on.

- A mene niko ne urniše? To svom bratu govori, gde si navikao tako da ponižavaš i vređaš... Ti si mene ostavio mesec dana pred kraj, to ti je bitno, da bi oprao svoje ime - govorila je Mina.

- Druže, nećeš spavati. To kod majke možeš takvo ponašanje - rekao je Mensur.

- I ti kod svog brata i majke. Nisam ja s tobom čuvala ovce da mi tako govoriš - rekla je Mina.

- Ja ti kažem da vratiš krevet. Legla si tu u ćošak, vrištiš, na šta ličiš... Dođi ovde, lezi! Ja sam non-stop uz tebe, non-stop sam sa tobom, ne znam šta više da uradim - pričao je Mensur.

- Toksična ljubav gde je nestala? Kako si ti ugasio emocije kad je Miona izašla? - rekla je Mina.

- Stani da te ne bih sašio u glavu! Više nećeš reč progovoriti sa mnom. Ja tebi pomažem, dođi ovde i lezi! Boli mene k*rčina šta će ko da misli o meni! - ponovo je pobesneo Mensur.

Mensur je zatim izašao iz sobe za izolaciju i nervozno šetao po imanju, a Mina je to vreme iskoristila kako bi ostavila poruku na zidu. Posle nekoliko minuta Mensur se vratio u sobu, a onda su nastavili sa svađom. Tada ju je on gađao papučama, dok je i ona bacila karton s jajima na njega i unela mu se u facu.

- Zašto me gađaš? Guraš me opet od sebe... Umeš li šta drugo da mi kažeš osim to "k*rvo"? Kako ne znaš da voliš! Ja sam samo tu došla i zagrila te, ti nisi znao da se okreneš, ni ništa... I to je sve! - nastavila je Mina.

- Ućuti, molim te, ućuti! Neću da te vidim više! Đubre jedno! J*bem ti... Plašim se u oči da te pogledam! Pogledaj kako me gledaš. Paćenice jedna, gadiš mi se! - rekao je Mensur.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading