(VIDEO) Cela Srbija u neverici nakon Janjuševih reči: Izneo skandalozne informacije o Ivani Šopić, Karić prebledeo!

Autor:

Zadruga

22.06.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš bio je izrevoltiran izjavama Stefana Karića i reakcijom Ivane Šopić, pa je odlučio da progovorio o nekadašnjem odnosu sa ovom zadrugarkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

- Stefan me je malo sada razočarao. Juče sam čuo da je Ivana Šopić pričala da ja pričam svima isto, da ja naručujem pesme, a ona se pronašla. Ivana Šopić se smuvala sa Karićem da bi se oprala. To je prvo bilo. Devojka je prva bila zaljubljena u mene, pa je prebacila priču da sam ja ćutao. Prva me je gledala. Ništa mi nije jasno. Dva dana pre nego što sam rekao da ću staviti barijeru, tada je Ivana htela da kaže da ne može da izdrži, da ja treba da kažem da treba da ostavim sve, da bih bio sa njom. Može i Zola da se oglasi. Sve što sam bio dobar prema njoj, ona me je kanalila. Mene je gledala stalno kada je bila sa Filipom, a ja sam bio kriv za njihove probleme. On je oženjen, daj da ga je*emo do kraja - pričao je Janjuš.

- Pa, dobro, daj da j*bemo sad svi Ivanu Šopić - dobacila je Ermina Pašović.

- Ne bih ništa spomenuo da me juče nije kanalila. Bila sa Filipom, mene gledala, a ležala sa Tomovićem u krevetu... Završio sam priču - zaključio je Janjuš, a odmah je ustala Ivana Šopić da progovori o ovome.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ivana Šopić

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading