Prvi put otvoreno o svemu! Ispovest Davida Dragojevića: "Nemam ni volju ni želju da se čujem sa bratom"!

Autor: Blic

Zadruga

20.06.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević odlučio je da otkrije sve tajne iz rijalitija u kom je proveo nekoliko meseci. Dugo se tokom njegovog boravka u rijalitiju spekulisalo kako je on, dok je vreme provodio van rijalitija, nasrnuo na svoju verenicu Anu Korać, međutim on takve navode oštro demantuje.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
David i Dejan

- Ne želim da pričam o tome, mnogo ružna tema, ali ima ko se bavi time. Svoje sam rekao u rijalitiju, a to je da je to laž. Ana mi trenutno mnogo nedostaje, svako jutro je gledam preko malih ekrana od 11 ujutru kada oni ustanu, pa sve do 5.30 nakon što legnu da spavaju. Pravo da vam kažem, jedva čekam da je ponovo zagrlim i poljubim - rekao je David, a na naše pitanje da li postoji mogućnost da ga Koraćeva prevari do kraja rijaliti, on tvrdi da će mu ona biti verna do kraja života.

Iako su svi komentarisali kako je ljubavna priča između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u neku ruku lažna, bivši zadrugar tvrdi kako se između njih emocije primete.

- Nije ništa namešteno kada su njih dvoje u pitanju. Janjuš jednostavno ne zna gde je levo, totalno se izgubio. Često priča sam sa sobom u dvorištu, čas bi da pobegne od Maje, a onda se između njih dogodi emocija i vođenje ljubavi koje smo svi mogli da primetimo - istakao je Dragojević.

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
David je u ljubavi sa Anom

Bivšu zadrugar za kraj govori da ga niko nije razočarao od rijaliti ukućana, ali da isto tako ne zna da li će biti stanovnik "Zadruge 4".

- Niko me nije razočarao, s obzirom na to da je rijaliti takav program da su skoro svi neiskreni, tako da je sve očekivano i uvek sve primiš sa rezervom. Jedino šta planiram je da odem sa Anom na odmor kad izađe i kod njenih u Ivanjicu - zaključio je David.

Iako su svi mislili da će se nakon napuštanja rijalitija čuti sa rođenim bratom Dejanom i snajom Dalilom, to ipak nije učinio.

- Nisam se čuo, iskreno posle svega šta se desilo i šta je izrečeno, nemam želju ni volju - rekao je David.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavica

21.06.2020 13:25

Brat se voli. Bratu se sve prašta.